Δώρα Χρυσικού: Χειροκροτήστε τον Μητσοτάκη που σας τα παίρνει δεκαπλάσια από 100 διαφορετικές πλευρές

Δώρα Χρυσικού: Χειροκροτήστε τον Μητσοτάκη που σας τα παίρνει δεκαπλάσια από 100 διαφορετικές πλευρές

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γνωστή ηθοποιός, Δώρα Χρυσικού, περιγράφει την περιπέτεια της με τον ΕΟΠΥΥ που αν και πρώην καρκινοπαθής την έβγαλε εκτός δικαιούχων, επειδή λόγω προσαυξήσεων χρωστάει… 60 ευρώ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Δεν ξερω τι λέει το 41% για την κυβερνησαρα και τον υπερκομψο, εγώ ξέρω οτι σημερα που ο ογκολόγος μου πηγε να μου γραψει τις εξετασεις του τριμήνου μου είπε οτι το σύστημα του βγάζει» οτι « δεν είμαι δικαιούχος ΕΟΠΥΥ».

Δεν είμαι δικαιούχος και ας πληρωνω ενα σκασμό λεφτα κάθε μήνα, ας είμαι πρώην καρκινοπαθής, ας έχω 67% αναπηρία. Δεν είμαι λοιπόν δικαιούχος γιατί με τις προσαυξήσεις -που προφανώς δεν τις πήρα χαμπάρι-  το ποσο του ΕΦΚΑ αυξήθηκε κατα 10 ευρώ το μήνα. Ζήτημα  να χρωστάω 60 ευρώ.

Αλλά για αυτά τα 60 ( αλλοι χρωστάνε 2 και 3 ευρώ οπως έμαθα) με πέταξαν έξω απο τον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή ούτε αντιβίωση δεν μπορώ να γράψω. Καθίστε να χειροκροτάτε στα μπαλκόνια και να χαίρεστε που ο Μητσοτάκης σας αύξησε τον κατώτατο μισθό κατά 20 ευρώ ενώ σας τα παίρνει δεκαπλασια από 100 διαφορετικές πλευρές. Τέτοια αλητεια δεν έχει ξαναπεράσει από τη χώρα.

ΥΓ Είμαι από τους τυχερούς που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το « χρέος» ( ακούγεται τόσο γελοιο) για να αποκτήσουν και πάλι ασφάλεια, σκέφτομαι όμως πόσοι συνάνθρωποι  μου δεν μπορούν και θα μείνουν χωρίς ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη εκτός αν τα σκάσουν . Από μένα μια μεγαλη μούτζα. Είστε συμμορία, όχι κυβέρνηση».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τη μεταγωγή του γυναικοκτόνου στον Κορυδαλλό – Γιατί δεν έγινε δεκτός (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος η ανατροπή – Ο Κασσελάκης θέτει τον πήχη πάνω από το 17%

Στο «σκαμνί» για κακούργημα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter