Δύο θάνατοι από δυστύχημα με τρακτέρ σε ένα 24ωρο

Δύο θάνατοι από δυστύχημα με τρακτέρ σε ένα 24ωρο
φωτο αρχείου

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε ο ίδιος σε χωριό της ‘Εδεσσας, στο νομό Πέλλας.

Στις 15:45 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να επέμβει για να απεγκλωβίσει τον άντρα, ο οποίος είχε καταπλακωθεί από γεωργικό ελκυστήρα σε δρόμο του χωριού Σωτήρας.

Δύο οχήματα της πυροσβεστικής με τέσσερα άτομα προσωπικό ανέσυραν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 49χρονος παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστή μια ανάλογη τραγική είδηση στη Λευκάδα, αυτή τη φορά με θύμα ενα μικρό αγοράκι μόλις 4 ετών. Συγκεκριμένα το τετράχρονο παιδί έχασε τη ζωή του, όταν το τρακτέρ στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ο 30χρονος πατέρας του, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε παρακείμενο χωράφι. Το γεγονός συνέβη αργά χθες το βράδυ, σε δύσβατο ορεινό δρόμο, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς, στην Εγκλουβή, στο πιο ορεινό χωριό της Λευκάδας, στο κέντρο του νησιού.

Στο τρακτέρ επέβαινε και ένας δεκαεξάχρονος που τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο 30χρονος οδηγός, αλβανικής καταγωγής, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας και σήμερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter