Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 58 ετών ο Γιώργος Τόλιος, ντράμερ του συγκροτήματος «Τρύπες»

Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 58 ετών ο Γιώργος Τόλιος, ντράμερ του συγκροτήματος «Τρύπες»
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Φτωχότερη είναι από σήμερα η ελληνική ροκ σκηνή καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ο Γιώργος Τόλιος, ο 58χρονος ντράμερ της θρυλικής μπάντας «Τρύπες».

Ο Γιώργος Τόλιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και έζησε όλα τα χρόνια της ζωής του, εντάχθηκε στις «Τρύπες» το 1985 και έμεινε μαζί τους μέχρι το τέλος ηχογραφώντας κάθε δίσκο από το δεύτερο άλμπουμ και μετά. Είναι μάλιστα εκείνος που έγραψε το τραγούδι «Αέρας», έναν «ύμνο στη ζωή και στην ομορφιά», όπως έλεγε ο ίδιος.

Στη διάρκεια της μουσικής πορείας του ο Γ. Τόλιος συνεργάστηκε με διάφορα συγκροτήματα και σπουδαίες μορφές της ελληνικής σκηνής. Έχει παίξει κρουστά στα Ξύλινα Σπαθιά όπου έπαιζε ντραμς ο μεγαλύτερος αδελφός του Πάνος, έχει δουλέψει πολύ ως dj, ενώ έχει παίξει και μαζί με τον Μπάμπη Στόκα, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τον Γιάννη Κούτρα.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν οικεία του πρόσωπα στα social media σκορπώντας θλίψη σε φίλους και σε ολόκληρο το μουσικό στερέωμα καθώς ο Γιώργος ήταν πολύ αγαπητός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter