Είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης ο πιο φοβισμένος υπουργός του πλανήτη;

Είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης ο πιο φοβισμένος υπουργός του πλανήτη;

Μια παρέμβαση με πανό έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έκανε ο Ρουβίκωνας (φωτογραφία) και ενώ όποιος ζει στον πλανήτη Γη τα τελευταία χρόνια θα το έβρισκε συνηθισμένο και ειρηνικό τρόπο διαμαρτυρίας, ο Λευτέρης Αυγενάκης… φρίκαρε.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το θέμα ως «επίθεση» που έβαλε «σε κίνδυνο το προσωπικό που παρέμενε στο κτίριο, καθώς και τους διερχόμενους».

Συνέχισε την τρομολαγνική ανάρτηση γράφοντας για «προσπάθεια εκφοβισμού και δημιουργίας κλίματος πανικού» που δεν έχει σχέση με τον αγροτικό κόσμο.

Ολοκλήρωσε το… πονεμένο πόνημα γράφοντας ότι «κάθε πράξη βίας και ανομίας είναι μη αποδεκτή». Ολα αυτά για ένα πανό και λίγα τρικάκια.

Ομως ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος βάλλεται και από στελέχη της ΝΔ επειδή υποτίμησε τον αγώνα των αγροτών με άστοχες δηλώσεις και αλαζονεία, ειδικά όταν μιλούσε για «υποκινούμενη προσπάθεια να βγουν οι αγρότες στον δρόμο» είναι πολλαπλώς φοβισμένος. Τόσο για το πολιτικό του μέλλον -αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα τον καρατομήσει εν μέσω κινητοποιήσεων- όσο και για την επαφή με… απειλητικούς ανθρώπους. Δηλαδή με όσους τυχαίνει να έχουν αιτήματα.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, είχε ραντεβού με αγρότες του Εβρου. Τον περίμεναν τέσσερις ώρες άδικα. Ο υπουργός δεν πήγε. Φοβήθηκε να τούς συναντήσει. Οι οργισμένοι αγρότες τον έψαχναν το ίδιο βράδυ στο αεροδρόμιο.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη, του πιο φοβισμένου υπουργού:

Γ.Μπ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter