Εκπαιδευτικοί αξιολογούν την Κεραμέως – «Συνεπής στη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας»

Εκπαιδευτικοί αξιολογούν την Κεραμέως – «Συνεπής στη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας»

Στο περιθώριο της αξιολόγησης των νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών στις περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, Κρήτης και Πελοποννήσου από το Υπουργείο Παιδείας ο εκπαιδευτικός  Μιχ. Ανεζίρης με τη συνυπογραφή της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου απαντά με έναν ένα πολύ εύστοχο τρόπο με μια αξιολόγηση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Στην αξιολόγηση αυτή, που δημοσίευσε ο ιστότοπος alfavita.gr. χαρακτηριστικό είναι ότι η υπουργός αξιολογείται ως απόλυτα μεθοδική και στοχευμένη με σκοπό τη διάλυση της δημόσιας Παιδείας.

Αναφορικά δε με την σαφήνεια των στόχων της η αξιολόγηση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πριμοδότηση όλων των ιδιωτικών φορέων και των ιδιοκτητών των κολλεγίων, μέσω της παράλληλης απαξίωσης του δημόσιου σχολείου».

«Μιας και η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών «θα απογειώσει την εκπαίδευση», σύμφωνα με την πρόσφατη δήλωση της Υπουργού, συντάξαμε και σας παρουσιάζουμε – ως ευπειθή και καλοπροαίρετα γρανάζια του συστήματος – τον «δικαιωματικά και ιεραρχικά» πρώτο φάκελο ατομικής αξιολόγησης, ακολουθώντας όσο πιο πιστά γίνεται τα κριτήρια που θέτει το σχετικό ΦΕΚ (αριθ. 3781, 27/01/2023, αρ. Φύλλου 388). Υπάρχει άλλωστε άπειρο υλικό, με βάση τα πλούσια πεπραγμένα της αξιολογούμενης επί μια τετραετία« επισημαίνεται επίσης στη συγκεκριμένη αξιολόγηση.

Ακολουθεί ο «φάκελος» της αξιολόγησης της Νίκης Κεραμέως:

Διαβάστε επίσης:

«Ιδεολογικά υπερήφανη» η Κεραμέως για τη μείωση της χρηματοδότησης των ΑΕΙ λόγω αξιολόγησης

Στους δρόμους ξανά δάσκαλοι και καθηγητές κατά της ατομικής αξιολόγησης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter