Ελλάδα-Καζακστάν: Ο πρώτος «τελικός» με φόντο το Euro – Πού θα δείτε το κρίσιμο ματς (Videos)

Ελλάδα-Καζακστάν: Ο πρώτος «τελικός» με φόντο το Euro – Πού θα δείτε το κρίσιμο ματς (Videos)

Η πιο μεγάλη ημέρα, είναι η σημερινή για την Εθνική, που αντιμετωπίζει το Καζακστάν στα ημιτελικά των πλέι οφ για το Euro 2024. Η σέντρα του ματς έχει προγραμματιστεί για τις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και τον Alpha.

Η «γαλανόλευκη» απέχει δύο νίκες από την πρόκριση στην τελική φάση του Euro και θα παλέψει γι’ αυτό, αρχικά απόψε στην κατάμεστη «Opap Arena» και σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο.






Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και εάν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει χαρακτηρίσει το ματς ως πρόκληση. «Το Καζακστάν έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια, μάλλον περισσότερο κι από εμάς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε έτοιμοι», επεσήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η πιθανή ενδεκάδα

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο δίδυμο στην άμυνα και τους ΜπάλντοκΤσιμίκα στα μπακ.






Οι Πέτρος Μάνταλος και Τάσος Μπακασέτας θα τοποθετηθούν στα χαφ, ενώ παίζεται μία θέση μεταξύ του Σιώπη και του Κουρμπέλη. Σε θέση φορ θα αγωνιστεί ο Φώτης Ιωαννίδης με τους Μασούρα και Πέλκα στα «φτερά».

Οι αποστολές

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης

Καζακστάν: Σάτσκι, Σαΐζντα, Ουστιμένκο, Μάλι, Ερλάνοφ, Ασρανκούλοφ, Βαλουιλίν, Ταπάλοφ, Μπιστρόφ, Μαροτσκίν, Βορογκόφσκι, Καΐροφ, Τανζαρίκοφ, Νουραλί, Ζούεφ, Ταγκιμπέργκεν, Οράζοβ, Σαμορόντοφ, Ζαϊνουτντίνοφ, Σαμπιέκοφ, Κουάτ, Μπεϊσεμπέκοφ, Τσεσνόκοφ, Αϊμπέτοφ, Αστάνοφ, Καρίμοφ

Διαβάστε επίσης:

Nations League: Αυτούς κάλεσε ο Πογέτ στις μάχες για την πρόκριση στο Euro

Και τώρα Καζακστάν: Έτσι προκρίνεται η Εθνική στο Euro 2024 μέσω Nations League (Video)

Βαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Τα επόμενα ματς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter