Έπεσαν σοβάδες και σε σχολείο του Βόλου – Έκλεισε πτέρυγα του κτιρίου

Έπεσαν σοβάδες και σε σχολείο του Βόλου – Έκλεισε πτέρυγα του κτιρίου
Φωτογραφία αρχείου

Ακόμη ένα περιστατικό που αποδεικνύει ότι -και- η δημόσια παιδεία είναι υπό κατάρρευση επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, σημειώθηκε στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, έπεσαν σοβάδες από την οροφή στο διάδρομο της εισόδου της μίας από τις δύο πτέρυγες του σχολείου, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά πτέρυγα του κτιρίου -επί των οδών Ορμινίου και Θερμοπυλών- για τις εργασίες αποκατάστασης.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Πολύζος, εξήγησε -μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου- πως οι εκπαιδευτικοί κατά την έλευσή τους το πρωί βρήκαν τους σοβάδες και έσπευσαν να ενημερώσουν την τεχνική υπηρεσία του δήμου. Μετά την αυτοψία ειδικού κλιμακίου του δήμου ελήφθη η απόφαση να κλείσει η μία πτέρυγα που στεγάζει τα έξι από τα 12 τμήματα του Δημοτικού Σχολείου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες επιδιόρθωσης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολύζος «μίλησα με τον αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου και με διαβεβαίωσε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες θα κάνουν άμεση παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο και το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα».

Διαβάστε επίσης: Πέφτουν ταβάνια και στο 2ο Πρότυπο Λύκειο: «Τα παιδιά μας ζουν από τύχη»

Αιγάλεω: Πρωτοφανής απόφαση για απογευματινή βάρδια σε σχολείο που έπεσε το ταβάνι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter