Επέστρεψε το τελεσίγραφο στην Κωνσταντοπούλου ο Χουρδάκης: «Θα συνεχίσω το κοινοβουλευτικό μου έργο»

Επέστρεψε το τελεσίγραφο στην Κωνσταντοπούλου ο Χουρδάκης: «Θα συνεχίσω το κοινοβουλευτικό μου έργο»

Αρνείται να παραδώσει την έδρα του ο Μιχάλης Χουρδάκης, επιστρέφοντας επί της ουσίας το τελεσίγραφο που απηύθυνε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τη μητέρα του, Αρετή Παπαϊωάννου.

«Θα συνεχίσω το κοινοβουλευτικό μου έργο, όπως το κάνω μέχρι τώρα» δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Χουρδάκης, ο οποίος τέθηκε εκτός Κ.Ο. της Πλεύσης Ελευθερίας πριν δύο βδομάδες, ενώ πριν λίγες μέρες ανεξαρτητοποιήθηκε και η μητέρα του και βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Αρετή Παπαϊωάννου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε δώσει διορία δύο ημερών στους ανεξάρτητους βουλευτές να επιστρέψουν τις έδρες τους, προσπαθώντας να εκφοβίσει την κ. Παπαϊωάννου μέσω της δημοσιοποίησης προσωπικών της δεδομένων, τα οποία περιλαμβάνονταν στη «δεσμευτική υπεύθυνη δήλωση παράδοσης της έδρας» που είχε υπογράψει.

Να σημειωθεί ότι η πρόεδρος του όγδοου κοινοβουλευτικού κόμματος είχε κατηγορήσει μητέρα και υιό για σφετερισμό των εδρών και μετατροπή του ζητήματος σε «οικογενειακή υπόθεση» τη στιγμή που ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, είναι βουλευτής Α΄ Αθήνας και χωρίς να ήταν καν υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του Μαΐου.

Δείτε επίσης: «Τσίρκο» η Πλεύση Ελευθερίας: Η Κωνσταντοπούλου έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικά δεδομένα της μητέρας του Χουρδάκη

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εκτός της ΚΟ της «Πλεύσης Ελευθερίας» ο Μιχάλης Χουρδάκης – Τι συνέβη

Κάποιος θαρραλέος να μας εξηγήσει τι θέλει να πει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter