Επίκαιρη Ερώτηση Χαρίτση σε Μητσοτάκη για τους πληγέντες στη Θεσσαλία

Επίκαιρη Ερώτηση Χαρίτση σε Μητσοτάκη για τους πληγέντες στη Θεσσαλία

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό ζητά μέσω Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς τόσο για το πού βρίσκεται η υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων και των έργων αποκατάστασης όσο και για το αν θα υπάρξει «ένα ολιστικό στρατηγικό σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης για τη θωράκιση της Θεσσαλίας».

Δείτε επίσης: Θεσσαλία: «Τέσσερις μήνες ζούμε από δωρεές, δεν έχουμε πάρει αποζημίωση», καταγγέλλει μια πολύτεκνη οικογένεια

Παραχωρώντας δηλώσεις από το περιστύλιο της Βουλής, ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε πως «παρά την επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης, η πραγματικότητα είναι ότι το επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει», καθώς «οι πολίτες της Θεσσαλίας έχουν αφεθεί αβοήθητοι να προσπαθούν μόνοι τους να ξαναστήσουν τη ζωή τους».

«Η Νέα Αριστερά θα είναι η φωνή τους στο Κοινοβούλιο. Τόσο για τα αναγκαία μέτρα αποκατάστασης όσο και με τις προτάσεις της για ένα βιώσιμο, κοινωνικό και παραγωγικό μέλλον της περιοχής τους» τόνισε και κάλεσε τον υπουργό να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:

1. Σε ποια φάση βρίσκεται η υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων;

2. Ποιο είναι το ολιστικό στρατηγικό σχέδιο που απαιτείται, έτσι ώστε η περιοχή να μην ξαναζήσει αντίστοιχες καταστροφές στο άμεσο μέλλον;

Δείτε την Επίκαιρη Ερώτηση εδώ

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλία: «Τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μας» – Σε απόγνωση οι κάτοικοι τρείς μήνες μετά τις πλημμύρες (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter