Επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά της οπαδικής βίας

Επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά της οπαδικής βίας

Με επικοινωνιακά τρικ προσπαθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να πείσει ότι ασχολείται εκτενώς με τα φαινόμενα οπαδικής βίας. Μετά την… επανάληψη των ανακοινώσεων που έγιναν προ μερικών μηνών με αφορμή τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας με την ανακοίνωση μέτρων που έχουν… ήδη ανακοινωθεί, η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης συνεχίζεται και την Τρίτη μέσω Αρείου Πάγου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου και το υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Βρούτσης, θα μεταβούν σήμερα στον Άρειο Πάγο, ώστε να ζητήσουν αναβάθμιση των ερευνών για όλα τα ζητήματα αθλητικής βίας και διαφθοράς.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι αντιδράσεις από αθλητικούς φορείς, την αντιπολίτευση αλλά και τον φίλαθλο κόσμο για τον τρόπο με τον οποίον η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει ένα τέτοιο ζήτημα. Άπαντες εκφράζουν την οργή τους για το γεγονός πως μέσα στον πανικό της, η κυβέρνηση όχι μόνο αδυνατεί να βάλει φραγμό στην ασυδοσία, αλλά φανερώνει την άνευ όρων παράδοσή της στους χούλιγκαν.

Τα κυβερνητικά μέτρα πάρθηκαν με συνταγή «πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι», μόνο και μόνο ώστε η κυβέρνηση των «αρίστων» να πει ότι… κάτι έκανε και να αποτινάξει την ευθύνη από πάνω της.

Διαβάστε επίσης: «Λευκή πετσέτα» στους χούλιγκαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες τα ματς της Super League (Video)

Κασσελάκης: Τέσσερα αναγκαία μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα (Video)

Όλες οι ομάδες σε άδειο γήπεδο, μαζί και η «ομάδα Αχτσιόγλου»…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter