Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στην υποδοχή των διασωθέντων από το Σουδάν

Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στην υποδοχή των διασωθέντων από το Σουδάν
Πηγή: Youtube/Screenshot

Δεν έχασε την ευκαιρία να μεταβάλει την άφιξη των απεγκλωβισμένων από το σπαρασόμενο από τον εμφύλιο πόλεμο Σουδάν σε επικοινωνιακό σόου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς το βράδυ της Πέμπτης έσπευσε να παρουσιαστεί στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας ώστε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες φωτογραφίες και να προβεί σε δηλώσεις.

Ειδικότερα, στο περιθώριο της άφιξης 39 ανθρώπους που απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν, εκ των οποίων 20 Έλληνες και μέλη οικογενειών τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να δηλώσει μεταξύ άλλων ενώπιον των γνωστών συστημικών ΜΜΕ: «Όλα πήγαν καλά, όπως έπρεπε, Καταφέραμε και επιστρέψαμε πίσω στην πατρίδα όλους τους συμπολίτες μας». Στο πλευρό του ήταν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση Μητσοτάκη που εναπόθεσε τις ελπίδες της για την διάσωση ελλήνων και ξένων πολιτών σε ένοπλες δυνάμεις της Γαλλίας και της Ιταλίας, με τις ελληνικές αρχές να έχουν ρόλο θεατή στην όλη επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=NnwJEdy1I7I&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=IfN0LG6NWls

https://www.youtube.com/watch?v=GgMzif4vFsI

https://www.youtube.com/watch?v=MJJ4FNbA0_E&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Διαβάστε επίσης:

Σουδάν: Θεατής η Ελλάδα στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελλήνων…

«Ατομική ευθύνη» ακόμα και στους εγκλωβισμένους Έλληνες του Σουδάν (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter