Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα, με τα μέτρα να είναι αυξημένα για την ασφαλή επιστροφή και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα από τις 12:00 έως τις 22:00 ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ενώ την Τρίτη (26/4) η απαγόρευση θα ισχύει από τις 11:00 έως τις 23:00.

Η Τροχαία σε ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών και απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Τέλος σημειώνεται πως λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, παρατηρείται μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της Κινέττας μέχρι και τη Νέα Πέραμο, ενώ παρατηρείται αυξημένη κίνηση και στα διόδια της Ελευσίνας.

Ενώ φαίνεται πως τα οχήματα κινούνται «σημειωτόν» γύρω από τα διόδια των Αφιδνών, στην άλλη είσοδο της Αττικής, κίνηση παρατηρείται στην Αθηνών – Λαμίας.  

Δείτε live την κίνηση εδώ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter