EPSILON NET: Εξαγοράζει το του 60% της SCAN INFORMATION SYSTEMS

Η EPSILON NET ανακοίνωσε την εξαγορά του 60% των μετοχών της εταιρίας SCAN INFORMATION SYSTEMS που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής συστημάτων τεχνολογίας και εξειδικευμένων επιχειρηματικών λύσεων.

Ειδικότερα, η EPSILON NET αγόρασε ποσοστό 60% των μετοχών της SCAN έναντι 5.000.000 ευρώ από την κα Λεμονιά – Νόλα Πρωτοπαπά, ενώ το υπόλοιπο 40% του μετοχικού κεφαλαίου θα διατηρήσουν οι υφιστάμενοι μέτοχοι της οικογένειας Πρωτοπαπά, οι οποίοι και θα συνεχίσουν να έχουν την ευθύνη της ανάπτυξης της εταιρίας μέσα στο νέο πλαίσιο ενίσχυσης των επιχειρηματικών συνεργειών με τον όμιλο EPSILON NET, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων του νέου κύκλου ανάπτυξης της εταιρίας στην ελληνική αγορά και στο εξωτερικό. Το ανωτέρω τίμημα θα εξοφληθεί σταδιακά και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 31/12/2025.

H SCAN είναι μία ιστορική ελληνική εταιρία (ιδρύθηκε το 1982) με σταθερή και ηγετική παρουσία στους τομείς δραστηριότητας της και ένα ισχυρό πελατολόγιο που περιλαμβάνει τις σημαντικότερες επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Η εξαγορά εντάσσει την εταιρία σε έναν εκ των ισχυρότερων ομίλωνεπιχειρησιακού λογισμικού και λύσεων τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Η SCAN θα έχει την ευθύνη επιλογής, προμήθειας και διάθεσης, συστημάτων access control, συστημάτων ωρομέτρησης και γενικότερα integrated λύσεων με συστήματα μισθοδοσίας και HRMS στον όμιλο της EPSILON NET.

Ο συγκεκριμένος τομέας αναμένεται να παρουσιάσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, μέσα από την σταδιακή καθιέρωση για το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων που απασχολούν προσωπικό, του συστήματος της ψηφιακής κάρτας εργασίας και της υποχρεωτικής διασύνδεσης με το πληροφοριακό σύστημα ERGANI II.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter