Europa League: Ορθιος ο Ολυμπιακός στο Αζερμπαϊτζάν, 0-0 με την Κάραμπαγκ

Europa League: Ορθιος ο Ολυμπιακός στο Αζερμπαϊτζάν, 0-0 με την Κάραμπαγκ

Τον πρώτο του βαθμό στον όμιλο στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, πήρε ο Ολυμπιακός που απέσπασε 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν από την Κάραμπαγκ κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 3ης θέσης…

Η Κάραμπαγκ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα προκειμένου να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες στην εστία του Πασχαλάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αμυντικά ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο με τις γραμμές πολύ κοντά και με τους παίκτες να αποφεύγουν τα αβίαστα λάθη. Μετά το 20λεπτο οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να βγαίνουν από την περιοχή τους και στο 23’ απείλησαν πρώτη φορά με κεφαλιά του Ντόι λίγο άουτ. Στο 37’ από σέντρα σουτ του Αμπουμπακάρ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των Αζέρων και απομακρύνθηκε. Και στο 45’ βολίδα του Κούντε εκτός περιοχής έδιωξε σωτήρια ο Μαγκαμπεντάλιγιεφ.

Στο β’ μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τις αντεπιθέσεις και τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτη φορά στο 72’ με σουτ του Οζομπιτς λίγο άουτ. Οι Πειραιώτες κράτησαν πολύ καλά στα μετόπισθεν και οι Αζέροι δυσκολεύονταν να βρουν λύσεις στην επίθεση.

Ο Αγγλος ρέφερι Κρεγκ Πόουσον «κιτρίνισε» τους Βρσάλικο, Αλμέιδα, Ρομαό, Παπασταθόπουλος,

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκαμπεντάλιγιεφ, Βέσοβιτς, Γιαφαργκουλίγιεφ (85’ Μπαϊράμοφ), Χουσεϊνοφ, Μουσταφαζάντε, Γκαράγιεφ (68’ Ρομαό), Αλμέιδα (68’ Γιάνκοβιτς), Κάντι (62’ Οζομπιτς), Σεϊντόγιεφ, Ζουμπέρ, Οβούσου (85’ Χουσεϊνοφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Βρουσάι (85’ Ροντρίγκες), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (85’ Ιν Μπομ), Κούντε (69’ Εμβιλά), Μπιέλ (60’ Βαλμπουενά), Ουί Τζο (60’ Μαρτσέλο), Αμπουμπακάρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter