Έξαλλος έγινε πάλι ο Πορτοσάλτε: «Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου;»

Έξαλλος έγινε πάλι ο Πορτοσάλτε: «Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου;»

Έξαλλος έγινε χθες, ο Άρης Πορτοσάλτε όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φωτογραφία του μουσικού Ιωάννη Στρατάκη με βερμούδα και σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο στην 48η επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είχε χαρακτηρίσει το θέαμα ντροπή, τονίζοντας ότι η φρουρά θα έπρεπε να ξηλωθεί γιατί του επέτρεψε την είσοδο.

Σήμερα, επανήλθε στο θέμα της εμφάνισης του μουσικού ο Άρης Πορτοσάλτε, νιώθοντας πως αδικήθηκε επειδή απλά… είπε τη γνώμη του.

«Εμείς χθες το πρωί σχολιάζαμε μία φωτογραφία. Δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι, ούτε ονομάσαμε κάποιον άλλον που πιθανώς του έμοιαζε. Επαναλαμβάνω ότι μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κυκλοφορούμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Τελεία.» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια με έντονο ύφος απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Γιάννη Αγουρίδη λέγοντας: «Εγώ από χθες έχω στοχοποιηθεί άλλη μία φορά από αυτόν τον άθλιο μηχανισμό, ο οποίος παραδόξως -πώς γίνεται ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ να ταιριάζει με τον μηχανισμό των ακροδεξιών-. Στοχοποιούμαι για την άποψή μου; Γι’ αυτό μη χώνεσαι, άσε με να πω αυτά που έχω να πω. Μη χώνεσαι! Φωνάζω γιατί με στοχοποιείτε».

«Θα δεχτείτε κριτική όμως» του απάντησε ο Γ. Αγουρίδης για να απαντήσει εκνευρισμένος και πάλι ο Πορτοσάλτε».  «Γιάννη μου, μην χώνεσαι σε κάτι που αφορά εμένα και τα λαγούμια του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η γνώμη μου είναι ότι στο Προεδρικό Μέγαρο, είτε έχουμε δουλειά, είτε δεν έχουμε δουλειά δε μπαίνουμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου;», κατέληξε με οργή ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter