Έχεις δοκιμάσει ποτέ το αγαπημένο Red Velvet Κέικ σε ρόφημα; Έφτασε η ώρα!

Έχεις δοκιμάσει ποτέ το αγαπημένο Red Velvet Κέικ σε ρόφημα; Έφτασε η ώρα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ο καιρός κρυώνει και το κλίμα γίνεται όλο και πιο γιορτινό.

Λαμπιόνια, στολισμένες βιτρίνες και στολίδια… τι λείπει όμως από όλα αυτά; Μα φυσικά τα αγαπημένα σε όλους Χριστουγεννιάτικα εδέσματα και τα ζεστά ροφήματα για τις κρύες μέρες στη δουλειά, στο σπίτι, στην βόλτα.

Η εμπειρία γίνεται ακόμη καλύτερη εάν βρεθείς τη γιορτινή περίοδο, σε ένα στολισμένο κατάστημα όπου συνδυάζει και τις υπέροχες στολισμένες βιτρίνες, τα λαχταριστά εδέσματα και τα γευστικά ροφήματα.

Πριν ξεκινήσει μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, υπάρχει τρόπος ένα κατάστημα να σου σου φτιάξει τη διάθεση με τα νέα, σούπερ λαχταριστά Χριστουγεννιάτικα προϊόντα του αλλά και την ευχάριστη νότα που προσφέρει με τον γιορτινό στολισμό του.

Τι να επιλέξεις; Σου έχουμε πρόταση! Ένα άκρως αγαπημένο γλυκό που έρχεται τώρα σε ρόφημα και σίγουρα θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, με την υπέροχη γεύση: Red Velvet ζεστή σοκολάτα εμπνευσμένη από το δημοφιλές Red Velvet Κέικ!

Και επειδή οι ρυθμοί της ημέρας δεν σου επιτρέπουν να φτιάξεις στο σπίτι τα αγαπημένα & παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών στον Γρηγόρη μπορείς να βρεις και Χmas bites κουραμπιεδάκια & μελομακάρονα σε μπουκίτσες, με ένα άκρως σοκολατένιο Twist! Bites κουραμπιέδες, με επικάλυψη σοκολάτας και topping καρύδας και bites μελομακάρονα, με λευκή σοκολάτα και topping red velvet.

Τα νέα xmas προϊόντα του Γρηγόρη, έρχονται για να δώσουν χρώμα, γεύση & «μαγεία» στα φετινά Χριστούγεννα.

Ο Γρηγόρης μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε όλες τις νέες του γιορτινές προτάσεις στα καταστήματά του, και όχι μόνο! Μπορούμε να τις απολαύσουμε στο σπίτι ή στο γραφείο μας, παραγγέλνοντας online στο www.gregorys.gr ή στο Gregory’s e-order app.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter