Εύα Καϊλή: Νέες φωτογραφίες από τα κατασχεμένα χρήματα – 1,5 εκατ. ευρώ σε βαλίτσα και φακέλους (Photo)

Εύα Καϊλή: Νέες φωτογραφίες από τα κατασχεμένα χρήματα – 1,5 εκατ. ευρώ σε βαλίτσα και φακέλους (Photo)

Οι βελγικές αρχές έφεραν στο φως νέες φωτογραφίες από τα χρήματα που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στο Qatargate.

Στις φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν την Τετάρτη από τη βελγική αστυνομία εμφανίζεται το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που εντοπίστηκε κατά τις έρευνες, τοποθετούμενο σε φακέλους και τη βαλίτσα που φέρεται να κατασχέθηκε από την κατοχή του πατέρα της ευρωβουλευτή.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έδωσαν στην δημοσιότητα οι βελγικές αρχές περιλαμβάνεται μια βαλίτσα με χρήματα, η οποία πιθανότατα είναι αυτή με την οποία βρέθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή.

Διαβάστε επίσης: Qatargate: Φωτογραφία-ντοκουμέντο Le Soir – «Περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν από Καϊλή – Παντσέρι»

Qatargate: Κρίνεται στο δικαστικό συμβούλιο η προφυλάκιση Καϊλή

Ημέρα εξελίξεων η Τετάρτη για το σκάνδαλο Qatargate που έχει προκαλέσει τριγμούς στις Βρυξέλλες, με τους τέσσερις συλληφθέντες από τις βελγικές αρχές (ανάμεσά τους και η Εύα Καϊλή) να παρουσιάζονται ενώπιον του προδικαστικού τμήματος, το οποίο θα κρίνει εάν θα υπάρξει προφυλάκιση, ή θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την έναρξη της δίκης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter