FIFA: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακού!

FIFA: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακού!

Απίστευτα πράγματα και φυσικά πρωτόγνωρα ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις παλινωδίες της ΕΠΟ και τον ορισμό του Κυπέλλου από τις 26 Ιουλίου στις 30 Αυγούστου και από εκεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος, ότι έστειλε επιστολή στην FIFA (για να αποφύγει τις γκρίνιες και τις ευθύνες που θα της καταλογίσουν, λες και μόνη της δεν μπορούσε να αποφασίσει) για το αν θα πρέπει οι δύο ομάδες ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα πρέπει να αγωνιστούν στον τελικό με τα περσινά ή τα νέα ρόστερ!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, απάντησε στο έγγραφο που είχε στείλει η ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ενημέρωσε πως η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί με τα ρόστερ της περσινής αγωνιστικής περιόδου! Έτσι οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον τελικό με τους παίκτες που έχουν παραμείνει από την περσινή χρονιά!

Διαβάστε λοιπόν, τώρα που η ΕΠΟ απαξίωσε εντελώς την μόνη διοργάνωση που έχει υπό τη σκέπη της τον τελικό Κυπέλλου και που σε άλλες χώρες αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου, ποιοι και πόσοι παίκτες θα απουσιάσουν από το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό…

O Πέδρο Μαρτίνς θα βγάλει αποστολή χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Ραφίνια, Χολέμπας, Πέπε και Κρίστινσον, ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε και Χριστοδουλόπουλο που έχουν αποχωρήσει.

Ο Μάσιμο Καρέρα από την πλευρά του, δεν μπορεί να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Ανσαριφάρντ, Ινσούα, Χνιντ, Ενομπακάρε, Ιατρούδη, Καρακλάγιτς, αλλά ούτε τους Μπάρκα, Αραούχο, Βράνιες, Χουλτ, Κλωναρίδη, Οικονόμου, που αποχώρησαν για άλλες πολιτείες…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter