Φούρνοι Ικαρίας: Στη Σάμο μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή ο 11χρονος που πνίγηκε

Φούρνοι Ικαρίας: Στη Σάμο μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή ο 11χρονος που πνίγηκε

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί σε όλο το νησί των Φούρνων, μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ERTNEWS, η σορός του 11χρονου μεταφέρθηκε στη Σάμο το απόγευμα όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Το αγόρι ανασύρθηκε νεκρό την Πέμπτη, από τη θάλασσα στο νησί των Φούρνων. Στις 14.30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας μπήκε μέσα στο νερό όπου ενδέχεται να μπλέχτηκε στο σκοινί της σημαδούρας, η οποία είναι εκεί για να δείχνει ότι απαγορεύεται το κολύμπι.

Καθώς οι ώρες περνούσαν και το μικρό αγόρι δεν επέστρεφε, η μητέρα ανησύχησε και άρχισε να το αναζητά. Πήγε στο λιμεναρχείο, είπε ότι δεν ξέρει αν το παιδί έκανε μπάνιο ή αν έχει πάει μαζί με τους φίλους του για ποδόσφαιρο και το αναζητούσε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, δύο σκάφη του Λιμενικού έφυγαν από το νησί της Σάμου και πήγαν στους Φούρνους Κορσεών, όπου έγινε έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη του λιμεναρχείου εντόπισαν την σορό του άτυχου 11 χρόνου στο νερό και τη μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαβάστε επίσης: Ικαρία: «Bρήκαν τον 11χρονο κοντά σε σημαδούρα, 50μ. από την παραλία» – Τι δήλωσε ο δήμαρχος Φούρνων (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter