Fuel Pass: Επικοινωνιακό σόου απέναντι στις τιμές – «φωτιά» στη βενζίνη

Fuel Pass: Επικοινωνιακό σόου απέναντι στις τιμές – «φωτιά» στη βενζίνη

Τη στιγμή που η τιμή της βενζίνης «καλπάζει» ανεξέλεγκτη πάνω από 2,5 ευρώ ανά λίτρο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανακοινώνει Fuel Pass 2 που μοιάζει «χαρτζιλίκι» μπροστά στο «τσουνάμι» ακρίβειας.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Κυρ. Μητσοτάκη στις 11:00 κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει στις 15.30 από τους αρμόδιους υπουργούς Σταϊκούρα και Γεωργαντά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αναμένεται να δοθούν περισσότερα χρήματα, εν συγκρίσει με την προηγούμενη φορά. Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να φτάσει και τα 60 ευρώ -για τρεις μήνες- για τα αυτοκίνητα, ένα βοήθημα που μόνο ως «ασπιρίνη» μπορεί να θεωρηθεί όταν η τιμή στην αντλία έχει ξεπεράσει τα 2,5 ευρώ στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Την ίδια ώρα αναμένεται να διευρυνθούν τα εισοδηματικά κριτήρια με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα διαμορφωθεί έως και τα 45.000 ευρώ ενώ θα συνεχίσει να δίνεται στην αντλία, όπως και τώρα, ίσως στα 0,15 ευρώ το λίτρο από τα 0,12 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter