«Future Unfold»: Ο νέος θεσμός της Grant Thornton που συνδέει το σήμερα με το αύριο

«Future Unfold»: Ο νέος θεσμός της Grant Thornton που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Τον τεχνολογικό θεσμό του «Future Unfold» θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη η Grant Thornton. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων της ελληνικής επιχειρηματικής και τεχνολογικής κοινότητας, ενώ τον συντονισμό θα αναλάβει η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου.

Το «Future Unfold» έρχεται για να αναδείξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που συνδέονται με την τεχνολογική εξέλιξη και την ψηφιοποίηση, αλλά και για να φέρει κοντά κορυφαίες προσωπικότητες του τεχνολογικού κλάδου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να αναλύσουν πολύπλοκα ζητήματα και να μοιραστούν ιδέες γύρω από την τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, τη βιωσιμότητα, τον εταιρικό μετασχηματισμό και τα επόμενα βήματα για τη δημιουργία μίας σύγχρονης ψηφιακής Ελλάδας.

Παράλληλα, στόχος της Grant Thornton, μέσω και του «Future Unfold», είναι να καταστεί καταλύτης για την μετάβαση της Ελλάδας σε ένα ψηφιακό και βιώσιμο μέλλον και να στηρίξει τη χώρα μας, ώστε να συνεχίσει να βαδίζει μπροστά, ενισχύοντας το ψηφιακό αποτύπωμα στις επιχειρήσεις, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Με αφορμή τη διοργάνωση του Future Unfold, ο διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton, Βασίλης Καζάς, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τη θέσπιση της πρωτοβουλίας «Future Unfold», ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μία κοινότητα διαλόγου, υψηλού επιπέδου, η οποία επικεντρώνεται στην πολύπλοκη φύση των τεχνολογικών ζητημάτων, στην ιδιαίτερη σημασία της τεχνολογίας τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την κοινωνία, καθώς και στις μελλοντικές τάσεις του κλάδου. Από την μεριά μας, παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας να αναπτυσσόμαστε παράλληλα με τους πελάτες μας και με το επιχειρείν της χώρας συνολικά, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε πρωτοβουλίες οι οποίες θα θέτουν τις κατάλληλες βάσεις ώστε να δημιουργηθεί μία οικονομία, η οποία θα βρίσκεται στην «καρδιά» της ψηφιακής εποχής. Ολόκληρη η οικογένεια της Grant Thornton εργάζεται συστηματικά, για να φέρει το αύριο άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο σήμερα και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτή τους την αδιάλειπτη προσπάθεια.».

Από την πλευρά της, η Στέλλα Αγγελοπούλου, partner και επικεφαλής του τμήματος technology intelligence & performance της Grant Thornton, δήλωσε: «Στην Grant Thornton δεν περιοριζόμαστε απλώς στον ρόλο των ειδικών σε θέματα τεχνολογίας, αλλά αναπροσαρμόζουμε συνεχώς την παρουσία μας μας ως business strategists, προκειμένου να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς. Μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών στρατηγικών, τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI) και την ευρεία εφαρμογή λύσεων αυτοματοποίησης, βελτιώνουμε σημαντικά την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων. Εξάλλου, το αύριο απαιτεί έναν δυναμικό τρόπο σκέψης και υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από καινοτομία και ανάπτυξη. Αυτά ακριβώς είναι και τα χαρακτηριστικά του «Future Unfold», το οποίο θα βοηθήσει κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί στην ψηφιακή εποχή.».

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Μπαλτούκα, partner και επικεφαλής του τμήματος marketing & client experience της Grant Thornton, υπογράμμισε: «Το «Future Unfold» είναι ο νέος τεχνολογικός θεσμός της Grant Thornton που έρχεται να αναδείξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που συνδέονται με την ψηφιακή εξέλιξη, καθώς και να ενώσει κάτω από την ίδια στέγη κορυφαίες προσωπικότητες του τεχνολογικού επιχειρείν, προκειμένου να μοιραστούν το όραμα και τις ιδέες τους γύρω από την τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, τη βιωσιμότητα στην τεχνολογία και τον εταιρικό μετασχηματισμό. 

Μέσα από το «Future Unfold» θέλουμε να εξελίξουμε τον τρόπο σκέψης και να διαμορφώσουμε το μέλλον μαζί με τις επιχειρήσεις, δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη για την κοινωνία. Σε μία εποχή όπου οι δυνατότητες αυξάνονται εκθετικά, η Grant Thornton γίνεται καταλύτης στην τεχνολογική μετάβαση που απαιτείται για μία νέα σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα.».

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter