Η Άνα ντε Άρμας έτοιμη να γράψει ιστορία ως Μέριλιν

Η Άνα ντε Άρμας έτοιμη να γράψει ιστορία ως Μέριλιν

Στο ρόλο της Μέριλιν Μονρόε η Άνα ντε ‘Αρμας είναι συγκλονιστική λένε οι πρώτες εκτιμήσεις για το φιλμ «Blonde» που θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Για την βιογραφική ταινία με θέμα την ζωή της απόλυτου sex symbol του Χόλιγουντ, ο νεοζηλανδός σκηνοθέτης Άντριου Ντόμινικ («The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford») βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Τζόις Κάρολ Όουτς. Η ζωή της ξανθιάς ντίβας φωτίζεται με θάρρος από τον Ντόμινικ που σκαλίζει αρκετές σκοτεινές πλευρές της ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σχέση της με την οικογένεια Κένεντι.

Τα γυρίσματα ήταν αρκετά επεισοδιακά και κράτησαν ένα χρόνο («είναι μακράν η πιο επώδυνη και τολμηρή δουλειά που έχω κάνει μέχρι τώρα» δήλωσε η κουβανή σταρ) ενώ η διάρκεια του φιλμ θα ξεπεράσει μάλλον το τρίωρο, παρότι το Netflix που είναι παραγωγός του «Blonde» πιέζει τον σκηνοθέτη να κόψει λίγο χρόνο από τις πιο ανώδυνες σκηνές όμως εκείνος δεν συμμορφώνεται. Όπως λέει χαρακτηριστικά – και με προφανή έπαρση- για το έργο του είναι μια «απαιτητική ταινία που ανήκει στις 10 κορυφαίες από καταβολής σινεμά και δεν έχει στόχο να κερδίσει τις ψήφους του κοινού αλλά να πει την αλήθεια για το ποια ήταν πραγματικά η Μονρόε».

Ο Πέδρο Αλμοδοβάρ πάντως που ήταν από τους πρώτους που είδε την ταινία, δήλωσε σοκαρισμένος από την ανατριχιαστική μεταμόρφωση της Άνα ντε Άρμας σε Μέριλιν Μονρόε αλλά και από τα όσα τράβηξε η σταρ από τον JFK ενώ υπερθεμάτισε για την καλλιτεχνική αξία του «Blonde» λέγοντας πως «η ταινία του Ντόμινικ είναι great»! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter