Η Ντόρα βλέπει «λύση» στο Σκοπιανό, αλλά εξαιτίας της κυβέρνησης της… ΝΔ!

Η Ντόρα βλέπει «λύση» στο Σκοπιανό, αλλά εξαιτίας της κυβέρνησης της… ΝΔ!

Μιλώντας σε τοπική κομματική συνεδρίαση στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε τα κομματικά μέλη της ΝΔ σε μια νέα δημιουργική προσπάθεια, που έχει ανάγκη η χώρα.

Η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι, «η Νέα Δημοκρατία για να πετύχει τον στόχο της κηρύσσει πανστρατιά». Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την διαπραγμάτευση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων υποστήριξε ότι υπάρχει σήμερα δυνατότητα λύσης του θέματος εξαιτίας της στάσης που είχε κρατήσει η κυβέρνηση της ΝΔ τότε και «της επιτυχίας μας στο Βουκουρέστι».

Επίσης αναφέρθηκε και στην πορεία της ελληνικής οικονομίας υποστηρίζοντας ότι, «αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα είναι μια φορολογική επανάσταση, να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές, να υπάρχει αυστηρότητα στο θέμα της φοροδιαφυγής και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ενίσχυση και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας». Ωστόσο δεν διευκρίνισε ποιους φορολογικούς συντελεστές προτίθεται η ΝΔ να μειώσει, δηλαδή εάν πρόκειται για νέα μείωση των συντελεστών των επιχειρήσεων, όπως προστάζει η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter