Η οδύσσεια της επιστροφής από τη Ρουμανία: Έλληνες τραυματίες και άλλοι «παγιδευμένοι» σε βενζινάδικο μετά από τροχαίο (Photos)

Η οδύσσεια της επιστροφής από τη Ρουμανία: Έλληνες τραυματίες και άλλοι «παγιδευμένοι» σε βενζινάδικο μετά από τροχαίο (Photos)
Φωτογραφία: Facebook.com/Diana Russinova

Δέκα άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων 8 Έλληνες

«Παγιδευμένοι» λίγο πριν τα σύνορα Ρουμανίας – Βουλγαρίας βρίσκονται Έλληνες επιβάτες λεωφορείου έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε στην Ελλάδα, συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα δέκα άτομα να τραυματιστούν, μεταξύ των οποίων 8 Έλληνες.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα από την Ρουμανία όπου είχαν πάει εκδρομή, όταν το λεωφορείο ενεπλάκη στο τροχαίο, με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να βρεθεί σε χαντάκι.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους, φέροντας μόνο μερικές αμυχές και μώλωπες.

Ωστόσο, ο τρόμος που έζησαν δεν σταμάτησε εκεί καθώς από την ώρα που συνέβη το τροχαίο, παραμένουν «παγιδευμένοι» στην Ρουμανία σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στο documentonews.gr καθώς περιμένουν τις αρχές για να δώσουν καταθέσεις.

Όπως καταγγέλλει στο documentonews.gr, πατέρας κοπέλας που επέβαινε στο λεωφορείο, «τους έχουν σε ένα κιόσκι σε ένα βενζινάδικο εδώ και ώρες περιμένοντας τις αρχές για να δώσουν καταθέσεις για τις συνθήκες του τροχαίου», ενώ καταγγέλλει και το πρακτορείο το οποίο τους ενημερώνει πως έχουν ήδη ξεκινήσει για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. «Δεν πληροφορεί σωστά κανέναν μας» καταγγέλλει ο πατέρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter