Ηλιόπουλος σε Καιρίδη: «Σας θυμίζει κάτι ο Αγιαβέφε; – Τελικά, αναθεωρήσατε το δόγμα “Έλληνας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι”»

Ηλιόπουλος σε Καιρίδη: «Σας θυμίζει κάτι ο Αγιαβέφε; – Τελικά, αναθεωρήσατε το δόγμα “Έλληνας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι”»

Τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του Documento για τη σκανδαλώδη περίπτωση του Τούρκου που πολιτογραφήθηκε τιμητικά Έλληνας με συστατική επιστολή του Άδωνη Γεωργιάδη, Γιασάμ Αγιαβέφε, επικαλέστηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος -κατά την ενημέρωση του Δημήτρη Καιρίδη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου- προκειμένου να καταδείξει τη «γαλάζια» υποκρισία.

Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς θύμισε ότι μέχρι πρόσφατα η «γραμμή» της πλειοψηφίας ήταν ίδια με «τους Σπαρτιάτες, τη Νίκη και τον Βελόπουλο», ρωτώντας τον υπουργό σε ποια ευρωπαϊκή χώρα πολίτες που ζουν και εργάζονται για 20 και 30 χρόνια στη χώρα αδυνατούν να πολύ θα ζούσαν υπό το καθεστώς ανανέωσης αδειών παραμονής.

Παρέθεσε δε τις κωμικοτραγικές ερωτήσεις που τίθενται στις εξετάσεις για τη διαδικασία πολιτογράφησης. Συγκεκριμένα, ανέγνωσε ερώτημα που αφορούσε το τραγούδι με το οποίο κέρδισε τη Eurovision ή πώς γίνεται η… μαγειρίτσα. «Μπορείτε να ρωτήσετε και πώς γίνεται το γλυκό του κουταλιού» πρόσθεσε δηκτικά.

Επίσης, ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως η ΝΔ αναθεώρησε το δόγμα «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», φέρνοντας ως παράδειγμα την τιμητική πολιτογράφηση Αγιαβέφε, ο οποίος όπως αποκάλυψε το Documento είχε ερυθρό σήμα από την Interpol, αλλά κέρδισε την εκτίμηση του κ. Γεωργιάδη, παρέχοντας του συστατική επιστολή.

«Σας θυμίζει κάτι ο κ. Αγιαβεφε;» ρώτησε και συνέχισε θυμίζοντας πως ο Τούρκος πήρε πολιτογράφηση ενώ ήταν ήδη πολίτης τριών χωρών και καταδικασμένος για απάτη με τυχερά παιχνίδια. Επισήμανε ακόμα ότι ο Αγιαβέφε δραστηριοποιείται στην κατεχόμενη Κύπρο, κάτι που δεν ενόχλησε τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει τη συστατική επιστολή στη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης:

Η μαφία τακτοποίησε τη σύζυγο και ο Αδωνης τον Αγιαβέφε

Κυβερνοεπιθέσεις για κάθε έρευνα στον Αγιαβέφε

Ηλιόπουλος στη Βουλή: «Δώσατε τιμητική πολιτογράφηση στον Αγιαβέφε και όχι σε μετανάστες που τιμούν την Ελλάδα»

Βουλή: Ανενημέρωτος από την ΕΥΠ ο Βορίδης για την εμπλοκή Αγιαβέφε με τη Greek Mafia

Επίκαιρη Ερώτηση Ζαχαριάδη σε Βορίδη μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento για τον Γιασάμ Αγιαβέφε

Άκρα του τάφου σιωπή για Αγιαβέφε από το Μαξίμου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter