ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο εξέδωσε έκθεση για τα «UFO» της δεκαετίας του 1960

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο εξέδωσε έκθεση για τα «UFO» της δεκαετίας του 1960

Τέλος στα σενάρια για εμφανίσεις UFO (ΑΤΙΑ) τη δεκαετία του 1960 στις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με έκθεση του Πενταγώνου, πιθανότατα επρόκειτο για δοκιμές προηγμένων αμερικανικών κατασκοπευτικών αεροπλάνων και διαστημικής τεχνολογίας.

Τα ευρήματα της έκθεσης, που υποβλήθηκαν στο Κογκρέσο την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ανέφεραν επίσης, ότι δεν υπάρχουν «αποδείξεις» ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε αλληλεπιδράσεις με εξωγήινους. «Οι περισσότερες θεάσεις UFO ήταν τελικά συνηθισμένα αντικείμενα», δήλωσαν αξιωματούχοι.

Πάντως, οι αξιωματούχοι δέχονται και αναγνωρίζουν ότι η έκθεσή τους δεν πρόκειται να καταστείλει δημοφιλείς πεποιθήσεις περί εξωγήινων επισκεπτών.

«Τα όλο και περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα, βιβλία, ταινίες και ο τεράστιος όγκος σχετικού περιεχομένου στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικεντρώνεται σε θέματα που σχετίζονται με τα ΑΤΙΑ πιθανότατα έχει επηρεάσει τη δημόσια συζήτηση για αυτό το θέμα και ενισχύει αυτές τις πεποιθήσεις σε ορισμένα τμήματα του πληθυσμού», αναφέρει η έκθεση.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι που συνέταξαν την έκθεση, προσέγγισαν το θέμα με ανοιχτό μυαλό, ωστόσο απλώς δεν βρήκαν στοιχεία που να πιστοποιούν την ύπαρξη εξωγήινων επισκεπτών.

«Όλες οι ερευνητικές προσπάθειες, σε όλα τα επίπεδα ταξινόμησης, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι περισσότερες θεάσεις ήταν συνηθισμένα αντικείμενα και φαινόμενα και αποτέλεσμα λανθασμένης αναγνώρισης», δήλωσε ο στρατηγός Πατ Ράιντερ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρά επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Μολότοφ, χημικά και τραυματίες στη Βουλή (Video – Photos)

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Υπήρχαν όντως έξι ημέρες μετά επιζώντες κάτω από τα βαγόνια ή η ΝΔ λέει μακάβρια ψέματα; (Video)

Φάμελλος για ιδιωτικά Πανεπιστήμια: «Είναι πολλά τα λεφτά των κολεγίων κ. Μητσοτάκη – Είδαμε την… καριέρα σας με τον Κήρυκα Χανίων»

Εγκλήμα Τέμπη: Κατατέθηκε στον ανακριτή επιστημονική έκθεση για τη φωτιά – Το μπάζωμα κατέστρεψε στοιχεία

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter