Ηράκλειο: «Δεν αυτοκτόνησε, δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο», λέει η αδερφή της 17χρονης που έπεσε στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Ηράκλειο: «Δεν αυτοκτόνησε, δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο», λέει η αδερφή της 17χρονης που έπεσε στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε η αδερφή της 17χρονης, που σκοτώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου, όταν έπεσε στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

Δείτε επίσης: Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ – Σταμάτησε για να βγάλει selfie (Photos

Αποκλείοντας το σενάριο της αυτοκτονίας της αδερφής της μίλησε για μπούλινγκ που δεχόταν το άτυχο κορίτσι στο σχολείο και τόνισε: «Φοβάμαι ότι και κάποιος μπορούσε να τη χτυπήσει ή κάτι να της κάνει με αποτέλεσμα να την σκοτώσει και να την ρίξει στο γεφύρι».

Ήταν ένα παιδί χαρούμενο

«Ξέρω ότι δεν αυτοκτόνησε», δήλωσε συγκεκριμένα η αδερφή της για την 17χρονη ,μιλώντας στο Creta TV , τονίζοντας παράλληλα πως τίποτα στη συμπεριφορά της δεν συνέτεινε σε αυτοκτονία .

«Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο; Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;.Ήξερε ότι θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό , την είχαν δει και το πρωί και ήταν στη στάση του λεωφορείου. Και επειδή αύριο είναι η τελευταία μέρα που γράφουν εξετάσεις ήταν εντάξει, Ήθελε να πάει να κάνει τα μπάνια της, ήταν πολύ χαρούμενο παιδί», ανέφερε .

Σχολιάζοντας τις φήμες, ότι η 17χρονη έπεσε προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία, επεσήμανε, ότι «δεν της άρεσαν καθόλου οι φωτογραφίες, όταν κάναμε και οικογενειακές φωτογραφίες δεν της άρεσε καθόλου».

Επιπλέον η αδερφή της μιλώντας και στον τηλεοπτικό Star ανέφερε περιστατικά μπούλινγκ με αποδέκτη την 17χρονη.

Χαρακτηριστικά είπε «Είχε θέματα στο σχολείο, με καθηγητές, είχαν πάει εκδρομή στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν μπούλινγκ και εγώ δεχόμουν σε αυτό το σχολείο. Και φοβάμαι ότι και κάποιος μπορούσε να τη χτυπήσει ή κάτι να της κάνει με αποτέλεσμα να την σκοτώσει και να την ρίξει στο γεφύρι. Είχε μαζέψει και την βαλίτσας της και έλεγε ευτυχώς έχουμε ακόμα μια – δύο μερούλες. Είναι πολύ χαρούμενο παιδί, δεν πιστεύω ότι θα αυτοκτονούσε».

Έκκληση από την οικογένεια

H οικογένεια της 17χρονης προσπαθώντας να βρει πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες απευθύνει δραματική έκκληση ι στους οδηγούς που περνούσαν από το σημείο την ώρα του τραγικού περιστατικού .

Αξίζει να επισημανθεί, πως η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ, που είδε την 17χρονη στη γέφυρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τουρίστριες που περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν να πλησιάσουν την μαθήτρια , ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Την ίδια στιγμή σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη μαθήτρια έχασε τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Με 5.000 ευρώ σε φάκελο από την προϊσταμένη βγήκε από τη ΔΟΥ η διεκπεραιώτρια – Φωτογραφικά ντοκουμέντα

Ο Φάμελλος «αχρήστευσε» την επιστολή Μητσοτάκη στη φον ντερ Λάιεν

Χάκερ πουλάει usernames και κωδικούς των emails της ΕΛΑΣ για 200 δολάρια στο «σκοτεινό διαδίκτυο» – Το γνώριζε η Αστυνομία;

Πέθανε η Kabosu – Ο θρυλικός σκύλος που έγινε πασίγνωστο meme και μασκότ σε κρυπτονόμισμα (Videos)

Χαλκίδα: «Δρούσαν σαν μαφία, μου είπαν εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά» λέει επιχειρηματίας για τους εφοριακούς (Video)

Θρασύς Μητσοτάκης στη Βουλή για ακρίβεια – Καλύπτει τα υπερκέρδη

ABC: «Μ@λ…, η λέξη που ακούς παντού στο Βερολίνο – Ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ»

«Τελειώνουν» την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν; Ο Μακρόν θέλει τον Ντράγκι και… το δείχνει!

«Βόμβες» Μυτιληναίου: Διέσυρε φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη – «Η χρηματιστηριακή ευφορία δεν είναι συνολική οικονομική ανάπτυξη» (Video)

Χαλκίδα: Η προϊσταμένη της ΔΟΥ έκανε «ιδιαίτερα μαθήματα» στους συνεργούς της – Οι διάλογοι που την «καίνε»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter