Καλέσματα για την πολύνεκρη τραγωδία στην Πύλο από συλλογικότητες και σωματεία

Καλέσματα για την πολύνεκρη τραγωδία στην Πύλο από συλλογικότητες και σωματεία

Σε συγκεντρώσεις για την πολύνεκρη τραγωδία στην Πύλο καλούν την Πέμπτη συλλογικότητες, αντιρατσιστικές οργανώσεις, κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αρστιεράς και το ΠΑΜΕ.

Ειδικότερα, το ΠΑΜΕ καλεί στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα το «δεν θα συμβιβαστούμε με τη βαρβαρότητα». Όπως αναφέρει στο κάλεσμα: «το ναυάγιο αυτό δεν είναι απλά ένα «δυστύχημα». Είναι ακόμα ένα έγκλημα, μέρος του διαρκούς εγκλήματος που συντελείται στη Μεσόγειο και το Αιγαίο όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Έχει την υπογραφή των ιμπεριαλιστών και των κυβερνήσεων τους, που εξαπολύουν επεμβάσεις, σκορπούν τον πόλεμο και καταληστεύουν τους λαούς και τις χώρες τους».

Σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια καλούν ΚΕΕΡΦΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ: «Δεν είναι ατύχημα, είναι ένα έγκλημα στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης και των κυβερνήσεων της Ε.Ε. που έχουν μετατρέψει τη Μεσόγειο σε παγίδα θανάτου για τους πρόσφυγες έχοντας υψώσει τους δολοφονικούς φράχτες από κάθε ασφαλές χερσαίο πέρασμα όπως στον Έβρο. Έτσι σπρώχνουν τους πρόσφυγες στα χέρια των διακινητών και της μαφίας που επιχειρούν είσοδο μέσα από τις πιο επικίνδυνες διαδρομές, από τις ακτές της Λιβύης».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter