«Καμία επαφή Νάπολι – Ολυμπιακού για τον Κούτρη» λέει ο μάνατζερ του παίκτη

«Καμία επαφή Νάπολι – Ολυμπιακού για τον Κούτρη» λέει ο μάνατζερ του παίκτη

Μπορεί τα ιταλικά ΜΜΕ να δημοσιεύουν καθημερινά ρεπορτάζ περί επαφών της Νάπολι με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη, με αποκορύφωμα το χθεσινό (2/1) πρωτοσέλιδο τη «Corriere dello Sport», όμως ο μάνατζερ του «ερυθρόλευκου» αμυντικού, Νίκος Κλιτσίδης, μίλησε σε δύο ιταλικά ραδιόφωνα και υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία επαφή των δύο ομάδων για τον πελάτη του.

Ο Ν. Κλιτσίδης μίλησε στο Radio Kiss Kiss και στο Radio Punto Nuovo και υποστήριξε ότι «αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν επαφές με τη Νάπολι για τον Κούτρη, πόσο μάλλον με τον Ολυμπιακό. Μέχρι σήμερα, επαναλαμβάνω, δεν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις». 

Στη συνέχεια ο μάνατζερ του 24χρονου αριστερού μπακ δήλωσε: «Ο Λεονάρντο είναι μεγάλο ταλέντο. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο και επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, που του αρέσει το ποδόσφαιρο. Ήταν πάντα ένα αστέρι στην ελληνική ομάδα. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά αν η Νάπολι δείξει ενδιαφέρον, τότε θα ήταν πολύ χαρούμενος. Η Νάπολι είναι μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους φιλάθλους και θα δούμε τι θα συμβεί. Αν η Νάπολι ενδιαφερθεί, τότε ο Κούτρης θα είναι πολύ χαρούμενος».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter