Κάρολος: Ο Χάρι στο πλευρό του πατέρα του – Φουντώνουν τα σενάρια για επανασύνδεση

Κάρολος: Ο Χάρι στο πλευρό του πατέρα του – Φουντώνουν τα σενάρια για επανασύνδεση

Στο Λονδίνο εσπευσμένα έφτασε από τις ΗΠΑ, το μαύρο πρόβατο της Βασιλικής οικογένειας, ο Πρίγκιπας Χάρι, εξαιτίας της κατάστασης στης υγείας του πατέρα του, Βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ο Χάρι σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον ίδιο τον Βασιλιά, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για το Χίθροου και μετά από έντεκα ώρες πτήση βρέθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα για να βρεθεί στο πλάι του πατέρα του, με τον οποίο ακόμα και πριν την στέψη του πριν 18 μήνες, είχαν εξαιρετικά κακές σχέσεις.

Δείτε επίσης: Κάρολος: Ο καρκίνος «διαγνώστηκε εγκαίρως» – Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης εάν επιδεινωθεί η υγεία του

Όπως τονίζουν τα βρετανικά μέσα, μέχρι αυτή την ώρα κανείς δεν ξέρει που θα διαμείνει ο Πρίγκιπας Χάρι, που πλέον έχει χάσει τον τίτλο του «Της Αυτού Βασιλικής Εξοχότητας» (όχι όμως και του Δούκα του Σάσεξ) εξαιτίας της διακοπής των σχέσεων του ιδίου και της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ με την βασιλική οικογένεια. Πέρσι ο ίδιος ο Κάρολος είχε δώσει εντολή στον γιο του και την σύζυγό του να αδειάσουν το Φρόγκμορ Κότατζ, το σπίτι τους στο Ουίνδσορ και έτσι για να μπορέσουν να μείνουν σε «προστατευμένη περιουσία» στην Βρετανία, θα πρέπει να έχουν δεχθεί επίσημη πρόσκληση.

Είναι ενδεικτικό ότι κατά την επίσκεψη του στην Βρετανία για μια φιλανθρωπική εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Χάρι αιτήθηκε να μείνει σε κάποιο από τα ακίνητα της βασιλικής οικογένειας, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πέρσι τον Σεπτέμβριο, ο Χάρι είχε αιτηθεί να μείνει εντός στου κάστρου των Ουίνδσορ για να μπορέσει και να επισκεφθεί τον τάφο της γιαγιάς του της Βασίλισσας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Το παλάτι για να δικαιολογήσει τότε την απόφαση να μην του χορηγήσει άδεια είχε επικαλεστεί λόγους μη σωστής προετοιμασίας του ταξιδιού και πως δεν έδωσε στο προσωπικό αρκετό χρόνο για να ετοιμάσουν το κατάλυμα.

Σημειώνεται ότι ο Κάρολος σε εκείνη την επίσκεψη του γιου του δεν τον συνάντησε καθώς μόλις είχαν βγει διάφορες διαρροές από τα ημερολόγια του.

Όπως αναφέρουν τα διάφορα δημοσιεύματα, στην σημερινή επίσκεψη του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν πήγε μαζί του η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έμεινε στην Καλιφόρνια μαζί με τα παιδιά τους, παρά το γεγονός ότι η Αμερικανική πολιτεία είναι αντιμέτωπη με φονικές πλημμύρες. Παρά ταύτα τόσο οι ειδικοί συντάκτες για τα του Παλατιού, τονίζουν ότι δεν είναι απίθανο η διάγνωση του Καρόλου με άγνωστο –προς το παρόν- τύπο καρκίνου και η περιπέτεια που αυτό συνεπάγεται για την υγεία του, μπορεί να γίνουν το έναυσμα για μια ανακωχή μεταξύ του Καρόλου και του Χάρι.

Το ίδιο εκτιμούν και για την σχέση μεταξύ του Χάρι και του μεγαλύτερου αδερφού του και διαδόχου του θρόνου, Ουίλλιαμ, ο οποίος βρίσκεται στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να έχει τον πατέρα του με καρκίνο και την σύζυγο του προσφάτως εγχειρισθείσα στην κοιλιά για επίσης άγνωστη αιτία.

Διαβάστε επίσης:

Κάρολος: Η επόμενη ημέρα στο παλάτι μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης – Οι πρώτες αντιδράσεις

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο – Ακυρώνει τις υποχρεώσεις του

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter