Κασσελάκης: Ποστάρε ξανά το βίντεο από τη Γαύδο – «Δόθηκε εντολή από το Μαξίμου να το πνίξουν»

Κασσελάκης: Ποστάρε ξανά το βίντεο από τη Γαύδο – «Δόθηκε εντολή από το Μαξίμου να το πνίξουν»

«Γιατί μπορεί η ενημέρωση να είναι 107, αλλά εμείς είμαστε χιλιάδες», τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, δημοσιεύοντας ξανά το βίντεο από την επίσκεψή του στη Γαύδο και τη συνάντηση που είχε με τη μητέρα δύο παιδιών γυμνασίου, κατηγορώντας το Μαξίμου ότι έδωσε εντολή να «πνίξει» το βίντεο.

«Πιάστηκε ο πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους ώστε να μείνουν στο νησί» τονίζει στην ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με την υπόσχεση που είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Γαύδο και η οποία ποτέ δεν τηρήθηκε.

«Μιλάμε για ακριτική περιοχή, όπου κάθε Έλληνας είναι σημαία της πατρίδας μας» προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης και υπογραμμίζει ότι «για το βίντεο από την επίσκεψή μου στη Γαύδο και τη συνάντησή μου με τη μητέρα δύο γυμνασιόπαιδων, που αποκάλυψε το πρωθυπουργικό ψέμα, δόθηκε εντολή από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ να το «πνίξουν». Κάποιοι λίγοι προς τιμήν τους δεν πειθάρχησαν».

«Ξαναποστάρω το βίντεο και σας ζητώ να το μοιραστείτε με τους διαδικτυακούς σας φίλους. Στο τέλος θα νικήσουμε. Γιατί μπορεί η ενημέρωση να είναι 107, αλλά εμείς είμαστε χιλιάδες» καταλήγει τονίζοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε και τη Γαύδο, όπου συνάντησε τη μητέρα του 14χρονου Νικόλα και της 13χρονης Κέλλυς. Σε αυτά τα δύο παιδιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί δημόσια ότι το κράτος θα τους παρέχει τηλεκπαίδευση, ώστε να μπορούν από τον τόπο τους, να λαμβάνουν την εκπαίδευση που λαμβάνουν οι συνομήλικοί τους.

Διαβάστε επίσης:

Η συγκινητική συνομιλία Κασσελάκη με 90χρονο αγωνιστή: «Πρόεδρε κράτα το τιμόνι γερά, σε θέλω δυνατό» (Video)

Κρέτσος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε το ΕΚΟΜΕ ως αρπαχτή» (Audio)

Λάβρος ο Γιώργος Κύρτσος κατά φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη για την «επίσκεψη» που δεν έγινε!

Έδωσαν αποβολή σε μαθητές επειδή ήθελαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη – «Μην σιωπήσετε ποτέ», η αντίδραση Καρυστιανού

Νοσοκομείο Άρτας: Ασθενής απειλούσε με ψαλίδι νοσηλευτές – Αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για να τον συλλάβουν

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter