Καταγγελία από την Κω: Από τις διακοπές ρεύματος έχασα άνθρωπό μου – Αυτό δεν είναι δολοφονία;

Καταγγελία από την Κω: Από τις διακοπές ρεύματος έχασα άνθρωπό μου – Αυτό δεν είναι δολοφονία;

Μια καταγγελία ήρθε στο documentonews.gr από την Κω που δείχνει την πλήρη διάσταση της παρούσας κατάστασης με τις φωτιές αλλά και τις διακοπές στις ηλεκτροδοτήσεις που και αυτές με τη σειρά τους προκαλούν σοβαρά προβλήματα, συχνά δραματικά.

Όπως μας αναφέρει ο Δημήτρης Χασαπλαδάκης, στην Κω εδώ και ημέρες γίνονται διακοπές ρεύματος, ενώ από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου επεσήμανε στην ΔΕΔΔΗΕ πως με τις διακοπές αυτές κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Όπως μας λέει εξ αιτίας αυτού έχασε έναν άνθρωπό του που είχε ανάγκη παροχής οξυγόνου. Και αναρωτιέται: «Αυτό κύριοι δεν είναι δολοφονία;»

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Τετάρτη 4 Αυγούστου το βράδυ κάλεσα ξανά μετά από 3 ώρες διακοπή ρεύματος και τους είπα. “Έχω άνθρωπο στο σπίτι που υποστηρίζεται με την παροχή οξυγόνου”. Απλά συγκρούστηκα. Χθες Πέμπτη, 5 Αυγούστου ο άνθρωπος έφυγε αφού το οξυγόνο έπεσε κάτω από 70%. Πού είναι η πολιτική και διοικητική ευθύνη; Θα χρησιμοποιήσω όλα τα ένδικα μέσα για τη μνήμη του πεθερού μου. Αυτό κύριοι δεν είναι δολοφονία;»

Σε μία άλλη ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης Χασαπλαδάκης αναρωτιέται: «Αλήθεια τους ενδιαφέρει αν υπάρχουν άνθρωποι που τους παρέχεται οξυγόνο στο σπίτι;»

Όλη η ανάρτηση:

«Πυρκαγιά στην Κω! Οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας σε δράση! Ας ελπίσουμε να μην κινδυνέψουν ζωές και περιουσίες.
Η ανάλγητη ΔΕΗ μας δουλεύει!
Συνεχείς διακοπές ρεύματος. Καλώ στα διαθέσιμα τηλέφωνα και δεν απαντάει κανείς. Αλήθεια τους ενδιαφέρει αν υπάρχουν άνθρωποι που τους παρέχεται οξυγόνο στο σπίτι?
Ανύπαρκτο δίκτυο τηλεφωνίας και ιντερνέτ, με ό,τι κακό αυτό συνεπάγεται!
Καύσωνας!
Φυσικά δεν ξεχνάμε την πανδημία!
Όλα τα κακά μαζί!
Υπάρχουν όμως και ευθύνες!
Να αναζητηθούν!
Παρόλα αυτά απαιτείται ψυχραιμία και αισιοδοξία!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter