«Κεραυνοί» Παπαγελόπουλου κατά Μητσοτάκη και «παρακράτους» για την υπόθεση Novartis

«Κεραυνοί» Παπαγελόπουλου κατά Μητσοτάκη και «παρακράτους» για την υπόθεση Novartis

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε σήμερα ο Δημήτρης Παπαγελόπουλος κατά Μητσοτάκη και «παρακράτους» για την υπόθεση Novartis αποκαλύπτοντας ότι ετοιμάζεται για αγωγές μετά την έκδοση του πρόσφατου δικαστικού βουλεύματος.

O πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγελόπουλος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. μιλώντας στην εκπομπή «Δελτίο Θυέλλης» του Ράδιο Γάμμα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρβουνιάρη.

Με αφορμή το βούλευμα για τη Novartis τόνισε ότι διαπίστωσε μια άλλη μεγάλη απάτη. «Ενώ είχα απαλλαγεί διέρρεαν ότι διώκομαι για σκευωρία», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε ότι η προσπάθεια της μετατροπής του μεγάλου σκανδάλου σε σκευωρία ήταν βυσσοδομία του παρακράτους και ότι το σκάνδαλο Novartis ήταν σκάνδαλο και όχι σκευωρία.

«Τέσσερα χρόνια τώρα κυνηγούν αθώους ανθρώπους, κυνηγούν εισαγγελείς, συναδέλφους σας με το εφεύρημα ότι στήσαμε σκευωρία ενώ έρχονται πέντε ανώτατοι δικαστές και λένε το εντελώς αντίθετο. Επιβεβαιώνεται ότι οι ενέργειες μας ήταν σύννομες και επιβεβλημένες. Όμως ακόμα και ο Πρωθυπουργός προχθές αναφέρθηκε σε σκευωρία. Ποια σκευωρία; Είναι σκάνδαλο καραμπινάτο» είπε.

Ερωτηθείς δε για το αν επιμένει στην άποψη ότι η υπόθεση Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους, απάντησε ότι «είναι το δεύτερο μεγαλύτερο. Το πρώτο είναι όπως αποδείχθηκε, η προσπάθεια να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο και είναι σκευωρία».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, μίλησε για «λαδιάρηδες πολιτικούς» που ζημίωσαν το δημόσιο και την κάθε οικογένεια που έχει κάποιον άρρωστο και πλήρωσε τα φάρμακα υπερτιμολογημένα.

Πρόσθεσε δε ότι «ήταν το ένστικτο αυτοσυντήρησης πολιτικών που δεν ήθελαν να ακουστεί το όνομά τους. Αλλά δεν ήταν μόνο η Novartis. Τα άρπαξαν στη Siemens, τα άρπαξαν στα δημόσια έργα, πως χρεωκόπησε η Ελλάδα;… Ήθελαν όμως και να στείλουν μήνυμα σε Εισαγγελείς και δημοσιογράφους. Μην ασχοληθείτε με τις κλεψιές που κάνουμε γιατί θα βρεθείτε κατηγορούμενοι».

Ο πρώην Υπουργός δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα «για να αποκαλύψει τους απατεώνες» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει με αγωγές εναντίον όσων εκτιμά ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Δε θα επιτρέψω σε μια ομάδα διεφθαρμένη πολιτικών και επιχειρηματιών που λεηλατούν τη χώρα να κάνουν τους τιμητές», είπε χαρακτηριστικά και προέβλεψε ότι η υπόθεση αυτή θα βαρύνει στο προεκλογικό σκηνικό.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενεργότερης εμπλοκής του στην πολιτική.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter