Κέρκυρα: Ενημερώθηκε εισαγγελέας για τον μαθητή που έβαλε φωτιά στα μαλλιά 15χρονης σε σχολείο

Κέρκυρα: Ενημερώθηκε εισαγγελέας για τον μαθητή που έβαλε φωτιά στα μαλλιά 15χρονης σε σχολείο

Αναστάτωση στην Κέρκυρα από τα όσα έγιναν σε σχολείο. Μαθητής έβαλε φωτιά στα μαλλιά συμμαθήτριάς του, που καθόταν στο μπροστινό θρανίο…

Ήθελε να το παίξει «μάγκας» στους συμμαθητές, αλλά αυτό που έκανε έστειλε στο νοσοκομείο μια 15χρονη μαθήτρια. Τα όσα έγιναν σε σχολείο στην Κέρκυρα έχουν αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού. Ο μαθητής πήρε τον αναπτήρα στα χέρια του και έβαλε φωτιά στα μαλλιά της συμμαθήτριάς του, μέσα σε τάξη. Το μάθημα διακόπηκε για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στην ανήλικη. Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί εισαγγελέας, που περιμένει τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας.

Όπως φαίνεται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό μέσα στο 2024. Αυτή τη φορά ένας 15χρονος μαθητής στο 5ο Γυμνάσιο της Κέρκυρας, έβαλε φωτιά στα μαλλιά συμμαθήτριας του, με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρύ έγκαυμα στο σβέρκο το κορίτσι.

Ο πατέρας της ανήλικης, υπέβαλε μήνυση κατά του μαθητή και παντός άλλου υπευθύνου για σωματικές βλάβες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η εισαγγελέας πλημμελειοδικών.

Το όλο θέμα έχει αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα στην Κέρκυρα, που περιμένει τις εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter