Κως: Πληθαίνουν τα ερωτήματα – Στο «μικροσκόπιο» μήνυμα της 27χρονης προς τον σύντροφό της (Video)

Κως: Πληθαίνουν τα ερωτήματα – Στο «μικροσκόπιο» μήνυμα της 27χρονης προς τον σύντροφό της (Video)

Συγκλονίζουν οι σκοτεινές πτυχές της γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή, σχεδόν έξι ημέρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η αναζήτησή της στην Κω.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος, που είναι βασικός ύποπτος, αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου αφού ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Όλα αυτά στον απόηχο της παρέμβασης του πρωθυπουργού της Πολωνίας, ο οποίος ζήτησε να εκδοθεί για να δικαστεί εκεί.

Δείτε επίσης: Κως: Παρέμβαση του Πολωνού πρωθυπουργού για την 27χρονη: «Θα ζητήσουμε η Ελλάδα να μας παραδώσει τον ύποπτο»

Υπογραμμίζεται πως ο 32χρονος, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, κρατείται με τις κατηγορίες της αρπαγής της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Όπως ο ίδιος ομολόγησε, ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη.

Ωστόσο, μάρτυρας-κλειδί θεωρείται και ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της 28χρονης. Στο μεταξύ, οι αρχές «σκανάρουν» τα κινητά τηλέφωνα της άτυχης 27χρονης και του 32χρονου. καθώς, σύμφωνα με το Mega, κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, η κοπέλα φαίνεται να έχει εκφράσει στον σύντροφό της τους φόβους της και να του είχε στείλει στίγμα, δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του 32χρονου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter