Κούγιας για Πισπιρίγκου: Είναι μια φτωχή, δυστυχισμένη, αθώα μητέρα – Τίμια και καθαρή η απολογία της

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Είναι μια φτωχή, δυστυχισμένη, αθώα μητέρα – Τίμια και καθαρή η απολογία της

«Είναι μια φτωχή, δυστυχισμένη, αθώα μητέρα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας σε ότι αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα ξεκίνησε την απολογία της. Μάλιστα ο γνωστός δικηγόρος χαρακτήρισε την απολογία της ως την «πιο τίμια και καθαρή» που έχει δει στα 50 χρόνια που ασκεί δικηγορία.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε η απολογία της – «Δεν θα πείραζα ούτε μία τρίχα από την κόρη μου»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις Κούγια:

«Από τις 9 Ιανουαρίου του 2023, έχουν συμπληρωθεί 11 μήνες διαδικασίας. Θα πω κάτι το οποίο για μένα είναι απόλυτο: όποιος είχε τη δυνατότητα να ακούσει, είτε δικαστής, είτε εισαγγελέας, είτε δικηγόρος, τη μέχρι τώρα απολογία της κατηγορουμένης, δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται περί μίας φτωχής, δυστυχισμένης, αθώας μητέρας.

Όποιος διαδώσει κάτι άλλο, θα το βρει από τον Θεό. Πιο αυθόρμητη απολογία δεν υπάρχει. Είμαι 50 χρόνια δικηγόρος, έχω κάνει περίπου 1000 ανθρωποκτονίες, πιο τίμια και καθαρή απολογία δεν έχει γίνει ποτέ.

Πρέπει να μεταδοθεί αυτό που ζήσαμε μέχρι τώρα. Όλη αυτή η ιστορία της ψυχρής γυναίκας κατέρρευσε και κανείς δεν δικαιούται να παραφράσει την πραγματικότητα. Διακόψαμε μέχρι την άλλη Πέμπτη γιατί έχουμε την αποχή των δικηγόρων την οποία πρέπει να σεβαστούμε, όμως να γνωρίζετε, για μένα προσωπικά και για όποιον είναι καθαρός και τίμιος άνθρωπος, με αυτά που είπε μέχρι τώρα, με τον τρόπο που τα είπε, με αυτό που έδειξε μέχρι τώρα, απέδειξε την αθωότητά της.

Όλα τα άλλα είναι για αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν συνείδηση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην τιμούν, είτε είναι άντρες τα παντελόνια τους, είτε είναι γυναίκες το λειτούργημα του δημοσιογράφου. Αυτά τα λίγα ήθελα να πω, τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς».

Διαβάστε επίσης:  Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της» – Κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της προέδρου

Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Να πάει στον διάολο η κατηγορούμενη, η Δικαιοσύνη είναι το θέμα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Τι θα υποστηρίξει

Δίκη Πισπιρίγκου: Παραιτείται από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης ο Αλέξης Κούγιας; Τι δήλωσε μετά από… διαβουλεύσεις

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν σχετίζεται η κεταμίνη με τον θάνατο της Τζωρτζίνας» δήλωσε ιατροδικαστής

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter