Δίκη Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε η απολογία της – «Δεν θα πείραζα ούτε μία τρίχα από την κόρη μου»

Δίκη Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε η απολογία της – «Δεν θα πείραζα ούτε μία τρίχα από την κόρη μου»

Ξεκίνησε, έπειτα από διακοπές και την απόρριψη του αιτήματος του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Διαβάστε σχετικά: Δίκη Πισπιρίγκου: Να απορριφθεί το αίτημα Κούγια για εξαίρεση της προέδρου ζητά η εισαγγελέας

Τα πρώτα λόγια που είπε, ήταν ότι «Είμαι και θα είμαι η μαμά της και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς», ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία, που της αποδίδεται.

«Είναι κάτι που δεν πέρασε ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, να πειράξω έστω και μία τρίχα από τη κόρη μου. Αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας … δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Δεν ήταν η Τζωρτζίνα μου» ανέφερε.

Δείτε σχετικά: Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της» – Κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της προέδρου

Όπως είπε, η Τζωρτζίνα «γεννήθηκε 31.10.13. Η εγκυμοσύνη ήταν ομαλή. Γεννήθηκε με καισαρική τομή γιατί υπήρξε κάποια επιπλοκή τις τελευταίες ώρες. Βγήκε εκτάκτως το απόγευμα στις 7:20».

«Της υποσχέθηκα και της ορκίστηκα θα είμαι πάντα δίπλα της»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά την απολογία της, μίλησε και για τις πρώτες στιγμές που αντίκρισε το μωρό της, όταν γεννήθηκε. «Η Τζωρτζινα όταν την πήρα ήμουν η τελευταία που την είδα γιατί ήμουν σε μέθη. Ήταν ένα πλασματάκι που με το που με κοίταξε, με κοιτούσε με τόση αγάπη πως να σας το εξηγήσω. Ένιωσα ότι αυτό το πλασματάκι με έκανε μαμά για πρώτη φορά».

Και πρόσθεσε: «Με αυτά τα ματάκια όταν με κοίταξε, μου έδωσε το νόημα της ζωής. Εκείνη τη μέρα της υποσχέθηκα και της ορκίστηκα θα είμαι πάντα δίπλα της, θα είμαι εκεί για εκείνη».

Παράλληλα, η κατηγορούμενη περιέγραψε πως όσο ήταν μωρό είχε κολικούς, ξαγρυπνούσε. «Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε φυσιολογικά δίπλα μας. Ζούσαμε τότε στο σπίτι που μου είχε παραχωρήσει ο θείος μου. Το 2014 μετακομίσαμε λόγω έλλειψης χώρου, για να έχει κι ένα δωμάτιο η Τζωρτζινα. Το δωμάτιο είχε μια μεγάλη πεταλούδα και είχε το παρατσούκλι Μετασλούδα από την πεταλούδα» κατέθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Να πάει στον διάολο η κατηγορούμενη, η Δικαιοσύνη είναι το θέμα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Τι θα υποστηρίξει

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Δίκη Πισπιρίγκου: Παραιτείται από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης ο Αλέξης Κούγιας; Τι δήλωσε μετά από… διαβουλεύσεις

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν σχετίζεται η κεταμίνη με τον θάνατο της Τζωρτζίνας» δήλωσε ιατροδικαστής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter