Κυριάκος Μητσοτάκης: Επικοινωνιακές εξαγγελίες κατόπιν εορτής για «πρόσθετη αρωγή» στους αγρότες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επικοινωνιακές εξαγγελίες κατόπιν εορτής για «πρόσθετη αρωγή» στους αγρότες

Μέσω του ΣΚΑΪ επιχείρησε να κατευνάσει την οργή των αγροτών ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρώντας μάλιστα σε εξαγγελίες για «πρόσθετη αρωγή ύψους 5-10.000 ευρώ.

Ενώ οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται, με τους πλημμυροπαθείς αγρότες να ζητούν άμεση και ουσιαστική ενίσχυση, ο πρωθυπουργός επέλεξε από τη φιλική ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ να υποσχεθεί ψίχουλα. Παράλληλα, αρκέστηκε να απαντήσει με ένα γενικόλογο «θα δούμε», όσον αφορά το ρεύμα των αγροτών.

«Ο αγρότης της Θεσσαλίας έχει δίκιο να παραπονιέται για την καθυστέρηση στην κατάθεση της τροπολογίας για το ρεύμα», δήλωσε μάλιστα κατόπιν εορτής.

Μάλιστα, ολοκληρώνοντας το νέο επικοινωνιακό σόου επιχείρησε να δείξει ότι… παίρνει πάνω του το ζήτημα, σημειώνοντας πως «όπου υπάρχουν καθυστερήσεις πατάω εγώ το γκάζι για να διορθώσω αδυναμίες, όπως στην περίπτωση του ρεύματος».

«Κάθε μορφή κινητοποίησης πρέπει να είναι λελογισμένη και εμείς ακούμε τους αγρότες», ανέφερε λίγο αργότερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, σε μια αποτυχημένη απόπειρα να δείξει ότι η κυβέρνηση… ακούει τα αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Διαβάστε επίσης: Οι αγρότες κατέλαβαν συμβολικά την ΕΟ στον Πλατύκαμπο – Φωτιά έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λαμία (Photos)

Αμήχανη η κυβέρνηση απέναντι στους αγρότες προσπαθώντας να υποβαθμίσει τις κινητοποιήσεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter