Κυριάκος Μητσοτάκης: Όλα καλά συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Όλα καλά συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο

Να στηρίξει το success story της κυβέρνησής του, επιχείρησε στην δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αυτοκριτική ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «δεν έβαλε πλάτη να στηρίξει τα μέτρα προστασίας» .

Δήλωσε δε ικανοποιημένος και απόλυτα βέβαιος ότι παρά τις μικρές αστοχίες είναι στον σωστό δρόμο τόσο για τα εμβόλια όσο και για τα self test. «Συνεχίζω με τον ελληνικό λαό στον δρόμο που γνωρίζω, τον δρόμο του ρεαλισμού», ανέφερε απορρίπτοντας συλλήβδην την κριτική που δέχθηκε από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«Υπάρχουν κόμματα του τρέφονται από την κριτική», είπε χαρακτηριστικά. Για τις ΜΕΘ ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα συνέβαιναν επί της δικής του διακυβέρνησης. Επιτέθηκε πολιτικά στην Φώφη Γεννηματά θέλοντας να την ταυτίσει με τον Αλέξη Τσίπρα Στάθηκε σε μία φράση της κ. Γεννηματά που μίλησε για «μπίζνες του Μαξίμου» απαντώντας: «Αλήθεια κ. Γεννηματά, μπίζνες του Μαξίμου; Σαν να ακούω τον κ. Τζανακόπουλο», ενώ την προκάλεσε να στηρίξει την κατηγορία της κατά της κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης

Εκτός τόπου και χρόνου ο Μητσοτάκης: Το ΕΣΥ άντεξε, για την επιδείνωση φταίνε οι μεταλλάξεις και οι πολίτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter