Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης πήγε Καλαμάτα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να μιλήσει για την πράσινη μετάβαση

Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης πήγε Καλαμάτα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να μιλήσει για την πράσινη μετάβαση

Την πρωθυπουργική αντιφατικότητα έρχεται να τονίσει ένα ακόμα γεγονός σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος σε tweet απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό υπογραμμίζει την εριωνία που διαπνέει επιλογή του Μητσοτάκη να μεταβεί απ’ την Αθήνα στην Καλαμάτα, να διανύσει δηλαδή διαδρομή δυόμιση ωρών χρησιμοποιώντας το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.

Η ειρωνεία μετατρέπεται σε τραγέλαφο όταν η συγκεκριμένη επιλογή λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο ραγδαίας αύξησης της τιμής των καυσίμων, πόσο μάλλον σύμφωνα με τον Κύρτσο όταν η μετάβαση συμβαίνει με σκοπό την πρωθυπουργική ομιλία γύρω από ζητήματα όπως η πράσινη μετάβαση, η αποτελεσματική διακυβέρνηση και η κλιματική αλλαγή.

«Κουραστικά αντιφατικός ο Μητσοτάκης. Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα-διαδρομή 2 1/2 ωρών με αυτοκίνητο- για να μιλήσει για περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου, πράσινη μετάβαση, αποτελεσματική διακυβέρνηση. Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικίνδυνότητας», ανέφερε ο Κύρτσος.

Διαβάστε επίσης:

Οργή στο Twitter για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Καλαμάτα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα ο Μητσοτάκης – «Μάλλον για να αποφύγει τα διόδια», γράφουν στο Twitter (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter