Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε δίκαια, παίξαμε καλύτερα»

Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε δίκαια, παίξαμε καλύτερα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του κέρδισε δίκαια γιατί ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα που αμυνόταν είχε περισσότερη φρεσκάδα και μείναμε πιο μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Η εικόνα ήταν ίδια. Μία ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και μία που έπαιζε αντί-ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι περιμένετε από εμάς. Να δημιουργούμε 100 ευκαιρίες σε κάθε ματς δεν γίνεται. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο για να πάρει την ισοπαλία. Ήταν τυχεροί που σκόραραν από μία στατική φάση. Ήταν πιο δύσκολο να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε απέναντι σε μία ομάδα που είχε οργανωθεί και προετοιμαστεί να παίξει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού».

Για την πίεση στον αντίπαλο στο β’ ημίχρονο είπε: «Αυτός ήταν ένας στόχος που είχαμε από την αρχή του παιχνιδιού. Και αν λειτούργησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και το γεγονός πως η μπάλα έπαιζε και ο καθαρός χρόνος του παιχνιδιού ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο που υπήρχαν πολλές διακοπές. Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ασκεί πίεση ψηλά με αρκετή ένταση και αν καταφέρναμε να περάσουμε την πρώτη γραμμή πίεσης θα βρίσκαμε χώρο».

Απογοήτευση Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του παραδέχτηκε πως έπαιξε ρόλο η κακή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά:

Για την 3η σερί ήττα (προηγήθηκαν εκείνες από Αστέρα και ΟΦΗ), δήλωσε: «Μας προβληματίζει. Δεν είναι συνηθισμένο και φυσικά μας προβληματίζει. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η αλήθεια είναι ότι δεχόμαστε γκολ στις τελευταίες φάσεις. Δεν έχει σχέση το σημερινό παιχνίδι με το προηγούμενο με τον ΟΦΗ ή τον Αστέρα Τρίπολης. Στον ΠΑΟΚ έδωσε δικαίωμα να αλλάξει το παιχνίδι το πρόβλημα που είχαμε εμείς με τις αναγκαστικές αλλαγές στη μεσαία γραμμή. δεν λέω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον πλήρη έλεγχο, αλλά δεν κινδυνεύαμε και μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο κέντρο και δεν μπορούσαμε να μειώσουμε την πίεση που δεχτήκαμε. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, αλλά και αυτές οι δύο ήταν αρκετές για να χάσουμε το παιχνίδι. Η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθοριστική για να χάσουμε το παιχνίδι».

Για το πώς μπορεί να αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είμαστε σε μία περίοδο κακών αποτελεσμάτων και αυτά φέρνουν αρνητική ψυχολογία. Πάντα θα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Αυτό που γίνεται σε αυτές τις δύο εβδομάδες μας έχει φέρει πίσω στο πρωτάθλημα και δημιουργεί προβληματισμό σε όλους. Είμαι σίγουρος ότι με την επιστροφή κάποιων παικτών θα έχουμε διαφορετική εικόνα. Το τελευταίο διάστημα δεν παίζουμε αυτό που μπορούμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter