Λυκαβηττός: Καταγγέλλουν προεκλογικά κόλπα Μπακογιάννη και «εγκαίνια» με… γεννήτριες

Λυκαβηττός: Καταγγέλλουν προεκλογικά κόλπα Μπακογιάννη και «εγκαίνια» με… γεννήτριες

Με τα γνωστά προεκλογικά κόλπα, ο Κώστας Μπακογιάννης εγκαινίασε την Παρασκευή το θέατρο Λυκαβηττού, έχοντας φροντίσει να διοχετεύσει στα φιλικά μέσα ενημέρωσης ότι «ο δήμος έχει ολοκληρώσει το σύνθετο τεχνικό έργο και το θέατρο μας περιμένει ξανά όλους», όπως καταγγέλλει η δημοτική κίνηση Αγωνιστική Συμμαχία για την Αθήνα με υποψήφιο δήμαρχο τον δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη.

Όπως τονίζει η Αγωνιστική Συμμαχία, «αυτό που δεν λέει στους κατοίκους αυτής της πόλης ο Κ. Μπακογιάννης είναι πως το Θέατρο δεν έχει ακόμη ρεύμα! Οι εκδηλώσεις που αναγγέλθηκαν γίνονται προϊόν επικοινωνικής εκμετάλλευσης από έναν δήμαρχο ο οποίος χαιρετίζει το ελεγχόμενο κομματικό ακροατήριο, αλλά εξαφανίζεται από τα πραγματικά προβλήματα του δήμου Αθήνας και των γειτονιών του».

Στην σχετική ανακοίνωσή της σημειώνει τα ακόλουθα:

Λίγες μέρες πριν την έναρξη λειτουργίας του Θεάτρου, το οποίο θα λειτουργήσει με γεννήτριες, ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Ανατρεπτική Συμμαχία Κώστας Παπαδάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κεφαλληνός και Πέτρος Κωνσταντίνου υπέβαλαν ερώτημα προς τη δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Τα ερωτήματα τους για την καταλληλότητα του δημόσιου χώρου, δεν απαντήθηκαν. Κι αυτό δείχνει την υποκρισία της δημοτικής αρχής Μπακογιάννη.

Επιπλέον, οι μέρες μετά την κυβερνητική διαχείριση των πλημμυρών που κόστισε ανθρώπινες ζωές, δεν μοιάζουν κατάλληλες για φιέστες, όταν μάλιστα μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, στη Β.Σοφίας κόντεψαν να πνιγούν άνθρωποι.

Ακολουθεί η επιστολή τους:

Όπως είναι γνωστό έχει αναγγελθεί η επαναλειτουργία του υπαίθριου Θεάτρου Λυκαβηττού με σπουδαίες συναυλίες την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023. Όμως, από όσα γνωρίζουμε το Θέατρο δεν είναι έτοιμο. Δεν έχει ρεύμα και οι συναυλίες θα γίνουν με γεννήτριες.

Όπως γνωρίζετε πριν ξεκινήσει η χρήση απαιτείται να έχουν συνταχθεί :

1) Πιστοποιητικό παραλαβής προς χρήση από την Επιβλέπουσα Υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.

2) Πιστοποιητικό Πυρασφάλειας από τη ΔΕΗ.

3) Άδεια λειτουργίας

Η σημασία ιδίως των πρώτων δύο εγγράφων για την ασφάλεια και νομιμότητα λειτουργίας του χώρου είναι αυτονόητη.
Παρακαλούμε να μας χορηγηθούν το συντομότερο αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων.

Αθήνα, 11.9.2023
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Παναγιώτης Κεφαλληνός
Πέτρος Κωνσταντίνου
Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα
Κώστας Παπαδάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter