«Μαλλιά κουβάρια» στη ΝΔ για ΠΑΟΚ – Αυγενάκη

«Μαλλιά κουβάρια» στη ΝΔ για ΠΑΟΚ – Αυγενάκη

Έριδες και εσωκομματικούς τριγμούς έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία η υπόθεση ΠΑΟΚ Αυγενάκη.

Παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση επιχειρεί, δια στόματος του Στέλιου Πέτσα, να πείσει πως ο Λευτέρης Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι στο στρατόπεδο της ΝΔ καθώς εκφράζονται διαφορετικές φωνές που τάσσονται υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Δείτε επίσης: Διεγράφη ο Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της ΝΔ

Πρώτο «θύμα» αποτέλεσε ο ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος διεγράφη από την ευρωομάδα της ΝΔ καθώς δήλωσε χθες: «Εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου», μετά την απόφαση της ΕΕΑ να εισηγηθεί τον υποβιβασμό του «Δικέφαλου του Βορρά». 

Σήμερα, με συνοπτικές διαδικασίες, ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για αποπομπή του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική φωνή που διαφοροποιήθηκε καθώς στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο δήμαρχος Κατερίνης, πρώην βουλευτής με τη ΝΔ και θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, Κώστας Κουκοδήμος που τάσσεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, έκανε ολομέτωπη επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού τον οποίο χαρακτηρίζει «πληγή για τον ελληνικό αθλητισμό» προσθέτοντας πως «είναι εντεταλμένος συμφερόντων».

«Τάσσομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ζητώ να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία με την απόφαση που προκαλεί οργή σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι «πληγή» για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι εντεταλμένος συμφερόντων και κάνει κακό στη Ν.Δ.

Αυτοί που «μπήκαν από το παράθυρο» στη Ν.Δ. θα πρέπει να τεθούν εκτός κόμματος και να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δυναμική, τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της παράταξης. Αρχές και αξίες που ενέπνευσε ο Εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η αξιοσύνη και κυρίως σοβαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στις τάξεις του αθλητισμού».

Διαβάστε επίσης

Το «φάουλ» Αυγενάκη για… «απόλυτη τεκμηρίωση»

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Σκέψεις για απόσυρση όλων των τμημάτων του από τα εγχώρια πρωταθλήματα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απαιτούμε από τον Μητσοτάκη την απομάκρυνση του Αυγενάκη

Εισήγηση από την ΕΕΑ για την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα

Απειλεί με αποχώρηση από τη ΝΔ ο Ζαγοράκης λόγω ΠΑΟΚ – Η δήλωση του ευρωβουλευτή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter