Μαρινάκης: Επιβεβαίωσε το Documento για real estate Μητσοτάκη στα Ζαγοροχώρια – «Αγόρασε κάποια έκταση»

Μαρινάκης: Επιβεβαίωσε το Documento για real estate Μητσοτάκη στα Ζαγοροχώρια – «Αγόρασε κάποια έκταση»

Σε αμηχανία βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ερώτηση του documentonews.gr, σχετικά με την αγορά δύο ακόμη οικοπέδων από την οικογένεια Μητσοτάκη στα Ζαγοροχώρια, τη στιγμή που υπάρχουν χρέη σε δάνεια περίπου δύο εκατομμυρίων, καθώς επιβεβαίωσε το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Διαβάστε σχετικά: Έγιναν… 41 τα ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι «δεν μιλάμε για κάποιο ακίνητο, μιλάμε για κάποια έκταση. Αλλά ότι είναι τέλος πάντων το καθετί, θα το καταθέσει ο πρωθυπουργός στο πόθεν έσχες. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες,  ότι προέρχεται και από την πώληση ενός οικογενειακού οικήματος, τα προηγούμενα χρόνια, το οποίο έχει κατατεθεί στο πόθεν έσχες. Όλα έχουν κατατεθεί».

Παράλληλα, σημείωσε ότι  «περιμένουμε να μάθουμε ποια είναι τα υπόλοιπα 40, μπας και μάθει και ο πρωθυπουργός ότι έχει ακίνητα που δεν τα γνωρίζει. Γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι είναι το 1/10 και εάν είναι τόσο. Αναφέρεστε σε έναν πολιτικό αρχηγό, πρωθυπουργό της χώρας, πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και επί πολλά χρόνια, που κάνει κάθε χρόνο πόθεν έσχες. Ελέγχεται όπως λέει ο κ. Κασσελάκης και το πόθεν και το έσχες. Και ελέγχεται κάθε αγορά, κάθε πώληση».

Σημειώνεται, ότι τα δύο νέα ακίνητα δεν είναι δηλωµένα στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού αφού αγοράστηκαν στις 30 ∆εκεµβρίου του 2022, όταν είχε εκπνεύσει το έτος και µεταγράφηκαν στο υποθηκοφυλακείο το 2023. Μετά πάντως από την αγορά του ζεύγους στην Ήπειρο, ο ίδιος ο πρωθυπουργός εξήγγειλε έργα ανάπτυξης στην περιοχή. Η δε Τύµφη, το βουνό στις πλαγιές του οποίου είναι ο οικισµός όπου αγοράστηκαν τα οικόπεδα, κηρύχτηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως… «απάτητο» βουνό. 

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: «Αν παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη για εθνικούς λόγους καλά έκαναν» (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: Οι δέκα λόγοι για τους οποίους ζητάω εκλογές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει το ΠΑΣΟΚ κόμμα ή… μπαλαντέρ της εξουσίας;

Βάλε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη

Ο Άδωνης Γεωργιάδης στο Ισραήλ για να θαυμάσει τα επιτεύγματα του… συστήματος Υγείας

Μαρινάκης: «Αυτοδικαίως» εκτός ΝΔ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter