Μαξίμου vs Μπακογιάννη για το φορτηγό της Πρωτοψάλτη

Μαξίμου vs Μπακογιάννη για το φορτηγό της Πρωτοψάλτη

Ενας νέος εμφύλιος ξεκίνησε μέσω του «Βηματοδότη» του Βήματος μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του Δήμαρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Και αφορμή είναι το πέρασμα του φορτηγού της Άλκηστις Πρωτοψάλτη από την Ηρώδου του Αττικού.

Οπως είναι γνωστό στην περίφημη βόλτα του φορτηγού και ενώ αυτό ήταν στο Κολωνάκι η κυρία Πρωτοψάλτη δήλωσε την επόμενη ημέρα ότι με ένα τηλεφώνημα το Μαξίμου ζήτησε να περάσει και από την Ηρώδου του Αττικού για να βγει να χαιρετίσει ο πρωθυπουργός και να ληφθούν φωτογραφίες από τους φωτορεπόρτερ και να δημιουργηθεί και μέγας συνωστισμός εν μέσω πανδημίας και εκκλήσεων για παραμονή στο σπίτι.

Ο «Βηματοδότης» όμως με τις γνωστές σχέσεις του με το Μαξίμου, φροντίζει μεταφέροντας τη θέση του, να διαψεύσει την κυρία Πρωτοψάλτη και να μεταφέρει την είδηση ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε την πρωτοβουλία να περάσει από την Ηρώδου του Αττικού. «Οι επιτελείς του Μαξίμου διευκρινίζουν τώρα, προς άρση και των όποιων παρεξηγήσεων, ότι η πρωτοβουλία ανήκε αποκλειστικά στον κ. Μπακογιάννη. Εκείνος, επιμένουν, πήρε τηλέφωνο τον Πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει και να του πει ότι το φορτηγό θα περάσει έξω από το Μαξίμου. Το καταγράφουμε απλώς για την ακρίβεια των γεγονότων, δεν το σχολιάζουμε. Τα όποια σχόλια δικά σας…», καταλήγει το σχόλιο του Βήματος.

Τελικά η τραγουδιστική βόλτα της Πρωτοψάλτη δεν βγήκε σε καλό στους εμπνευστές της και προσπαθούν και οι δύο πλευρές να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες. 

Ο θείος και ο ανιψιός είναι γεγονός ότι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Μετά βέβαια τις διπλές εκλογές του προηγούμενου έτους περιόρισαν τις μεταξύ τους κόντρες, τουλάχιστον προς τα έξω. Τώρα με αφορμή την αποτυχημένη και πολλαπλώς βαλλόμενη περιοδεία του φορτηγού της Πρωτοψάλτη με πρωτοβουλία της πλατείας Κοτζιά, φαίνεται ότι αυτή αναζωπυρώνεται. Να δούμε όμως πως θα αντιδράσει και το τρίτο μέρος της οικογένειας, η Ντόρα Μπακογιάννη. Ενα νέο αμερικάνικου τύπου σήριαλ ξεκινάει με την οικογένεια Μητσοτάκη. Για να δούμε την εξέλιξή του, γιατί στους καιρούς που διανύουμε, με την μεγάλη οικονομική κρίση να βρίσκεται προ των πυλών και με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη να πέφτει στο ένα λάθος μετά το άλλο, πολλοί εκτιμούν ότι βρίσκεται σε πανικό, όλα μπορούν να συμβούν!

Πηγή: libre.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter