Με… αποκαλύψεις απειλεί ο Νίκος Μουτσινάς αν δεν ανέβουν τα νούμερα της τηλεθέασης (Video)

Με… αποκαλύψεις απειλεί ο Νίκος Μουτσινάς αν δεν ανέβουν τα νούμερα της τηλεθέασης (Video)
Πηγή: Facebook

Ποιος είδε τον Νίκο Μουτσινά και δεν τον φοβήθηκε…

Στην προσπάθεια του να γεμίσει τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να μοιράζετε πολύ προσωπικές στιγμές της ερωτικής του ζωής.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε δύο «πικάντικά» αλλά και αστεία περιστατικά που έλαβαν χώρα σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Ολοκληρώνοντας επισήμανε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως «Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ…ο μου, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω».

Ακολουθούν όσα είπε ο παρουσιαστής:

«Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη και το γόνατο. Κούτσαινε και κάποιος άλλος γνωστός…»

«Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός. Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό

https://www.youtube.com/watch?v=2H40qsEuLlA&feature=emb_title

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter