Μέση Ανατολή: Νέα σοκαριστικά βίντεο από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα

Μέση Ανατολή: Νέα σοκαριστικά βίντεο από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες 

Σκηνικό αποκάλυψης εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Τζαμπάλια, στη Βόρεια Γάζα, καθώς ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε κατοικημένη περιοχή άφησε άγνωστο αριθμό τραυματιών και νεκρών, μεταξύ των οποίων και παιδιά, ενώ προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε κτίρια και αμάξια.

 

Νωρίτερα, τοπικά Μέσα αναμετέδιδαν εικόνες από χτυπημένα ασθενοφόρα από ισραηλινά πυρά.

 

Εν τω μεταξύ, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε περισσότερους από 1.000 στόχους στη Γάζα, ενώ τα τανκς και τα drone του ήταν τοποθετημένα στα ανοίγματα στον φράχτη της λωρίδας, ώστε να εμποδίσουν οποιονδήποτε Παλαιστίνιο να εισέλθει σε περιοχές υπό τον έλεγχό του.

Σχεδόν 500 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών, έχουν σκοτωθεί στη Γάζα και χιλιάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στις επιθέσεις του Ισραήλ.
Ένας ανθρωπιστικός διάδρομος για την παροχή βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας μετά τα ισραηλινά πλήγματα πρέπει να ανοίξει επειγόντως, δήλωσε στο Al Arabiya πηγή από την Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο.

Τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν ότι ο αριθμός των εκτοπισμένων κατοίκων της Γάζας έχει αυξηθεί σε περισσότερους από 123.000 ως αποτέλεσμα των συγκρούσεων μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Χαμάς από την επίθεση το Σάββατο.

Μέχρι αργά την Κυριακή, οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές αντίποινων κατέστρεψαν 159 κατοικίες σε όλη τη Γάζα και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε άλλες 1.210, σύμφωνα με το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Συντονισμό Ανθρωπιστικών Υποθέσεων.

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες είπε ότι χτυπήθηκε επίσης ένα σχολείο που φιλοξενούσε εκατοντάδες οικογένειες. Αρκετά ισραηλινά ειδησεογραφικά μέσα, επικαλούμενα αξιωματούχους της υπηρεσίας διάσωσης, ανέφεραν ότι τουλάχιστον 700 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ισραήλ, μεταξύ των οποίων 44 στρατιώτες.

Διαβάστε επίσης: Μέση Ανατολή: Ο Μπορέλ καλεί έκτακτη σύσκεψη υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ την Τρίτη

Μέση Ανατολή: Ανεβαίνουν οι τιμές των καυσίμων – Επέμβαση της κεντρικής Τράπεζας

Μέση Ανατολή: Η πολιτική κατάσταση στο Ισραήλ – Ορατός ο κίνδυνος γενίκευσης της σύρραξης

Αιματοκύλισμα χωρίς τέλος στη Μέση Ανατολή: Επιστρατεύονται 300.000 Ισραηλινοί έφεδροι – Σειρήνες στην Ιερουσαλήμ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter