Μεσολόγγι: Στο «κάδρο» και άλλα πρόσωπα για τη δολοφονία του 31χρονου (Video)

Μεσολόγγι: Στο «κάδρο» και άλλα πρόσωπα για τη δολοφονία του 31χρονου (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 31χρονου στο Ευηνοχώρι, έπειτα από ημέρες ερευνών, εντοπίστηκε νέο φυσίγγιο.

Το νέο εύρημα, αλλά και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες που είχε στην κατοχή του ο 50χρονος κρεοπώλης θα σταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έρευνες θα συνδράμει και ο στρατός, μέσω ναρκαλιευτών, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί η καραμπίνα του θύματος, ή και άλλα φυσίγγια.

Δεν αποκλείουν τη συμμετοχή συνεργών

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στη βαλτώδη περιοχή του Ευηνοχωρίου, με στόχο τον εντοπισμό νέων στοιχείων σχετικά με το έγκλημα. Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης της καραμπίνας του 31χρονου από τον δράστη με σκοπό να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει τη συμμετοχή συνεργών. «Η θετική εξέλιξη της ανεύρεσης της σορού του άτυχου νεαρού θα μας δώσει σίγουρα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα. Στοιχεία τα οποία θα μπορούν να αποκλείσουν ή να αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού στο συγκεκριμένο έγκλημα… Υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό προκύπτει από το χρονικό διάστημα το οποίο είναι περιορισμένο. Ο άνθρωπος αυτός κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος και σίγουρα κατά την άποψή μας έχει κάποιον η κάποιους οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα», είπε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter