Μεσολόγγι: Το θρίλερ του κωφού βοσκού που βρέθηκε πνιγμένος στην ίδια περιοχή με τον Μπάμπη

Μεσολόγγι: Το θρίλερ του κωφού βοσκού που βρέθηκε πνιγμένος στην ίδια περιοχή με τον Μπάμπη

Η δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι ξυπνάει εφιαλτικές μνήμες και από την τραγωδία του κωφού βοσκού που βρέθηκε πνιγμένος στην ίδια περιοχή στο Μεσολόγγι με τον 31χρονο

Συγκεκριμένα, το Νοέμβριο του 2016 εντοπίζεται νεκρός στον Εύηνο ποταμό, ο 33χρονος Βασίλης Δημαράς. Ο θάνατος του νεαρού κτηνοτρόφου αποδίδεται σε πνιγμό. Όμως οι έρευνες ξεσκεπάζουν τη δολοφονία του.

Όπως αναφέρει το Mega, η μητέρα του εντοπίζει δύο ιδιόχειρα σημειώματα του παιδιού της, που ενισχύουν την άποψή της, για εγκληματική ενέργεια. Ο άτυχος κτηνοτρόφος που ήταν κωφός, έψαχνε και ο ίδιος για χαμένο θησαυρό στην περιοχή. Εκείνη τη μοιραία νύχτα, παρασύρθηκε από κάποιους στον θάνατο.

H οικογένεια του Βασίλη Δημαρά είναι πεπεισμένη πως κάποιοι παρέσυραν τον 33χρονο σε ραντεβού θανάτου και έστησαν σκηνικό πνιγμού για να κρύψουν τα ίχνη τους.

Τα σημάδια στο σώμα και στο κεφάλι δείχνουν πως ο άτυχος άντρας χτυπήθηκε από λαβή όπλου πισώπλατα, έπεσε ημιαναίσθητος στο έδαφος και τον πέταξαν στο ποτάμι όπου ξεψύχησε.

Ο γαμπρός του θύματος, Χρήστος Καζάνας, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Ο Βασίλης δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Βγήκα γιατί το ρεπορτάζ σας υποστήριξε πως η ιατροδικαστής που έκανε νεκροψία στον κουνιάδο μου είπε πως δεν ήταν χτυπημένος. Έχω όλες τις αποδείξεις πως ήταν χτυπημένος και πως ήταν εν ζωή όταν τον πέταξαν στη ποτάμι. Υπάρχει ένα χτύπημα πίσω από το αυτί, μία μελανιά. Δεν υπάρχει περίπτωση, όπως υποστήριξε ο τεχνικός μας σύμβουλος, ο νεκρός να χτυπηθεί και να μελανιάσει. Επίσης, στο τριχωτό της κεφάλης υπήρχε αίμα που είχε πήξει. Μέσα στο νερό που βρέθηκε ο Βασίλης, δεν υπήρχε περίπτωση να πήξει», είπε αρχικά.

«Λίγο καιρό πριν χαθεί, μου είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε ένα μηχάνημα για λίρες γιατί είχε δει κάποιους να ψάχνουν. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή και είδε ανθρώπους που του γνώριζε και τον έβγαλα από την μέση. Δεν είχε κανέναν λόγο Νοέμβρη μήνα να βγάλει τα ρούχα του, να κάνει τι; Η περιοχή που βρήκε ο Βασίλης είναι 20 λεπτά μακριά από εκεί που βρέθηκε ο Μπάμπης», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για το μοιραίο ραντεβού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter