Μια ζωγραφιά για τα παιδιά της Γάζας – Το κάλεσμα της παλαιστινιακής πρεσβείας στην Ελλάδα

Μια ζωγραφιά για τα παιδιά της Γάζας – Το κάλεσμα της παλαιστινιακής πρεσβείας στην Ελλάδα

Ζωγραφιές παιδιών από την Ελλάδα προτίθεται να στείλει στα παιδιά της Γάζας η παλαιστινιακή πρεσβεία στην Ελλάδα με αφορμή τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης: Γάζα: Ισραηλινά τανκ προελαύνουν προς τη Χαν Γιουνίς – Εφιαλτική η κατάσταση στα νοσοκομεία

Σε ανακοίνωσή της, η πρεσβεία του Κράτους της Παλαιστίνης εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τις πρωτοβουλίες υποστήριξης και αλληλεγγύης που έχουν διοργανωθεί σε όλη την Ελλάδα. «Τους ευχαριστούμε που κατέθεσαν λουλούδια και κεριά μπροστά από την Πρεσβεία, και για την αποστολή ζωγραφιών, ποιημάτων, επιστολών, καθώς και για τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές συγκεντρώσεις και σχολικές εκδηλώσεις».

Όπως αναφέρει, «επί της ευκαιρίας των Χριστουγέννων, η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης καλεί τα παιδιά από όλη την Ελλάδα να ζωγραφίσουν για τα παιδιά της Γάζας. Οι ζωγραφιές θα χρησιμοποιηθούν ως εξώφυλλο για τις Χριστουγεννιάτικες ευχές μας φέτος. Όλες οι ζωγραφιές θα σταλούν στην Παλαιστίνη ως ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της Παλαιστίνης, από τους Έλληνες φίλους τους, και μερικές θα επιλεγούν για τις ευχετήριες κάρτες».

Διαβάστε επίσης: Κόλαση πυρός στη Γάζα: Εντείνεται το ισραηλινό σφυροκόπημα – «10.000 αεροπορικά πλήγματα» (Videos)

Οι ζωγραφιές πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023, με  e-mail στη διεύθυνση: info@embassypalestine.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της Πρεσβείας: «Μαραθωνοδρόμων 31, Τ.Κ. 15452, Π. Ψυχικό, Τ.Θ.: 65037, Αθήνα-Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης: Διεθνής Τύπος: «Βαλτώνουν» οι συνομιλίες για νέα εκεχειρία στη Γάζα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter